En waarbij jij weer even helemaal tot rust komt.

Je hebt Koningsdag weer overleefd. Om helemaal zen en uitgerust aan je dinsdag te beginnen, kies jij ervoor om de maandag af te sluiten met een filmpje. Helemaal geen verkeerde keuze. Met deze animatiefilms zit je altijd goed!

1. Frozen is één van de meest recente en meteen één van onze favoriete Disneyfilms. Prinses en troonopvolgster Elsa heeft magische krachten. Ze kan sneeuw en ijs creeëren. Helaas heeft ze het niet altijd onder controle. Dat maakt haar leven niet heel gemakkelijk.

2. Puss In Boots, oftewel de gelaarsde kat, kennen we natuurlijk al uit Shrek. We zien wat hij meemaakte voordat hij in de Shrek-films terecht kwam. Hij vluchtte voor een bountyhunter en werd achterna gezeten door moordlustige boeven. Poor kitty cat

3. Verschrikkelijke Ikke vinden we natuurlijk alleen al vanwege de minions ge-wel-dig. De hoofdrol is voor Gru. Zijn doel? De grootste crimineel op aarde worden. En dat alleen om eindelijk het respect van zijn moeder te winnen. Hij wil de maan stelen, maar alles loopt iets anders dan verwacht als hij drie meisjes, die hij nodig heeft voor zijn missie, adopteert. Hij blijkt namelijk best een goede vader te zijn.

4. We love Madagascar! Marty de zebra, Alex de leeuw, Melman de giraffe en Gloria het nijlpaard wonen in de Central Park Zoo in New York City. Ze willen ontsnappen, maar als dat lukt staat hun wereld meer op hun kop dan ze van te voren hadden verwacht.