Waar jongens totaal geen erg in hebben

Pfff, heb je eindelijk wat quality time met die knappe jongen weten te scoren, ligt je beauty game overhoop.

Sleepy eyes omdat je je mascara bent vergeten. Een vogelnest op je hoofd, omdat zelfs de beste borstel jouw bedhair niet wist te temmen… Ellende. Herkenbaar?

Relax, girl! Want de vier dingen hieronder vinden boys totaal niet belangrijk bij een meisje.
 

1. Je wenkbrauwen
Eindelijk heb je een date gescoord met je love interest. Je hebt een uur voor de spiegel gestaan, je beste outfit uit de kast getrokken en je bent ready to roll. Voordat je het café inwandelt om hem te meeten bekijk je jezelf nog één keer in de spiegel. En dan kom je tot de shocking ontdekking dat je vergeten bent je wenkbrauwen te epileren.

Natuurlijk heb je geen pincet bij de hand, en dus zit je met bossen haar boven je ogen op je date. Grootste afknapper ever. Of toch niet?

No worries. Je wenkbrauwen is het laatste waar boys op letten. Tenzij jouw wenkers dikker zijn dan die van je leraar Duits, maar dat is vast niet het geval ;-). Dus volgende keer dat je je epileersessie vergeet, relax en doe gewoon alsof het zo hoort.

2. Je mascara
Het is ons allemaal wel eens overkomen. Je hebt haast, gooit een make-upje op je gezicht en je racet zo snel mogelijk de deur uit. Om er vervolgens op school achter te komen dat je je mascara vergeten bent. Hello, sleepy eyes! En dan zit je ook nog eens naast de knapste jongen van de klas. Onzichtbaarheidsmantel, anyone?

Nope, niet nodig! Jongens vinden het namelijk prima als je een keer geen mascara op hebt. Ze kijken daardoor juist naar je mooie ogen, want ze zijn minder snel afgeleid door je sky high lashes. Pak dus lekker je kans bij die knapperd en oogcontact erop los.

3. Je haar
Geen zin om je haar te stylen voor je naar school gaat? No problemo. Het enige wat jongens opvalt aan het haar van meisjes, is dat ze het hebben. Handjes in de lucht voor een out of bed-look morgen!

4. Puistjes
Acné; it happens to the best of us. Raak dus niet in paniek als je op date moet met een grote rode pukkel op je neus, à la Rudolph the rednosed reindeer. Want hoe knap je lover ook is, hij heeft ook heus wel eens een puistje gehad.

Probeer in plaats daarvan zoveel mogelijk van de probleemzone af te blijven (want stel je voor dat de boel gaat ontsteken… Wil je niet). Grote kans dat hij het niet eens ziet. Enne, als jij gewoon lekker jezelf bent, onthoudt hij alleen maar hoe awesome jullie date was.  

En onthoud: a smile is the prettiest thing a girl can wear :-).

 

Fotografie: Cheyenne Ellis