reality shows

4x bizarre Reality shows

We kennen allemaal wel de realityshows Temptation Island, The Kardashians of The Hills, maar wij hebben soms een groot vraagteken boven ons hoofd hoe iemand zo’n show ooit heeft kunnen bedenken. Maar als je dacht dat het niet raarder/erger/gekker kon dan de bovengenoemde reality shows, think twice, want wij hebben nog een rijtje aan bizarre realityseries voor je…

Rock of Love

Heb jij altijd al willen vechten voor een relatie met een  80’s rocker? Wij ook niet! Oké, als zo’n serie helemaal zou draaien om Shawn Mendes zouden we natuurlijk niet twijfelen… Aangezien er al drie seizoenen zijn geweest van de serie, lijkt meedoen voor a bit of rock love niet heel erg te helpen om de liefde van Bret Michaels (de rocker of love en zanger van Poison)  te winnen of in ieder geval te houden.

The Swan

CG! vindt dat iedereen mooi is, en de diversiteit maakt ons eigen en perfect. We schrokken dus heel erg van deze reality show en konden ons niet voorstellen dat iemand ooit groen licht heeft gegeven! In de show worden er twee vrouwen van top tot teen nagekeken door plastisch chirurgen en krijgen dan aan de hand van hun bevindingen een compleet nieuwe look.

Hoewel wij van make-overs meestal wel een goed gevoel krijgen – als de girl in kwestie zich er ook fijn bij voelt – werden we hier een beetje naar van. De kandidaten worden compleet veranderd door chirurgische ingrepen en er blijft niets van hun voormalige look over. Daarbij wordt één meisje die zij het minst ‘gelukt’ vinden weggestemd, omdat ze de anderen gaan klaarstomen voor een missverkiezing. Hier hebben we maar één woord voor: toxic!

Kids Nation

In deze reality show worden kinderen van 8 tot 15 jaar in een afgelegen stad in New Mexico gedropt en mogen ze een nieuwe society bouwen. Iedereen die Lord of the Flies heeft gelezen voor Engels of The Society heeft gebinged, weet dat dit allesbehalve een goed idee is. Als de volwassenen van Utopia al voor veel sensatie zorgen in hun Utopie, hoe werkt dit dan voor kinderen? De serie had niet zo’n lang leven of een grote fanbase en na één seizoen moesten ze al stoppen. Instanties waren bezorgd om de kinderen. We get that!

 

I Wanna Marry Harry

Nadat broer William met zijn Kate trouwde, vroeg heel de wereld zich af wanneer Harry nou eindelijk in een liefdesbootje zou stappen. TLC wist daar wel een antwoord op; een afvalrace tussen mooie Amerikaanse dames die strijden om de liefde van de prins. Klein detail; het was alleen de échte Prins Harry niet, maar een look-a-like. De deelnemers wisten dit niet, en daarom dachten zij dat ze écht romantische dates hadden met de third in line van de Britse troon…

LEES OOK 

Beeld: Unsplash 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen