Make it sizzle!

Wat nou, winterdip? Beat the cold en make things sizzle door die ene knappe guy mee te vragen op een van deze romantische winter dates 

1. Battle mode: on
Boys love gamen. En niets op de wereld maakt jou meer girlfriend material dan hem te trakteren op een dagje onbeperkt spelletjes spelen. Maar uren toekijken hoe hij FIFA speelt op de bank? Pretty boring. Neem hem daarom mee naar een indoor game hal, zoals Gamestate de Kuip in Rotterdam. Laat hem een XL knuffel voor je winnen, beat his butt tijdens een potje Air Hockey en have all the fun. Succes gegarandeerd ;-).

2. Skate it off
Need a little romance? Ga dan samen een avondje schaatsen! Imponeer hem met je kunstschaatsskills als je deze in huis hebt, of hang juist de Bambi-op-het-ijs uit. Heb je meteen een goede reden om hem de hele avond heel stevig vast te houden *wink wink*.

3. Indoor picknick
Deze is perfect voor als je in de mood bent voor a LOT of romance. Bouw samen een tipi van lakens, gooi ‘m vol met kussens, hang string lights op et voilà; het meest knusse, Pinterest-proof datenestje dat je ooit gaat zien.

4. Get cruisin' 
Move over, dinner and a movie. Tot en met 22 januari gaan we voor dinner and a cruise ;-). De hele maand is het in Amsterdam #fissa (yep, nog meer dan normaal) en wordt het Amsterdam Light Festival gevierd. Goede reden om jullie verliefde butts een rondvaartbootje in te slepen. Check de tofste verlichte kunstwerken op, om, boven en in het water, vanaf de Amsterdamse grachten. So pretty! En delish… Want als je kiest voor Blue Boat Company’s Water Colors Cruise combipakket, krijg je er een dinertje bij het Hard Rock Café bij! #Nommings op juicy burgers én wegdromen bij knappe lichtjes. Beste date ever alert!
Meer wetenKlik dan hier!

Wat is volgens jou de perfecte winter date? 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D