Haal die petjes maar uit je kast!

Of je nou naar de gameday van je lover gaat, naar je favoriete club of gewoon omdat je een dag hebt waarop je graag een pet draagt: Kayley Melissa laat je vier super makkelijke hat hairstyles zien!

Genoeg reden dus om dat leuke petje er weer eens bij te pakken 🙂

Gebruik voordat je begint met een van de haarstijlen een droogshampoo om alle vettigheden te verwijderen. Zo behoudt je je shiny hair, zelfs als je je pet na een tijdje weer af doet!
 

1. Loose waves
Begin door je haar te beschermen met een heat protectant spray. Neem dan een krultang en krul verschillende plukjes. Maak het extra natural door sommige plukjes van je gezicht weg te krullen, en andere plukjes weer naar je gezicht toe. Door random plukjes te pakken ziet deze look er het meest effortless uit.

Zodra je hiermee klaar bent, kun je je krullen een beetje losschudden door je vingers te gebruiken. Zet nu je fave petje op and you’re ready to go!

2. Braided ponytail
Maak een staart ter hoogte van het gat aan de achterkant van je pet. Om deze staart wat meer volume te geven kun je ervoor kiezen om wat kleine clipjes te bevestigen tussen de plukjes van je staart. Zorg er wel voor dat je ze zo dicht mogelijk plaatst waar het haar in het elastiekje samenkomt.

Pak nu een grote pluk van je staart en vlecht deze. Gebruik je vingers om dit vlechtje losser te trekken om zo lekker veel volume te creëren. Zet nu je pet op en trek je staart door het gat aan de achterkant van de pet. All done! Een cute, maar toch sportieve look.

3. Double buns
Verdeel je haar in twee delen en maak deze vast in twee lage staarten. Gebruik nu je vingers om de haren wat te touperen. Twist vervolgens de haren en draai het in de vorm van een knot. Hoe losser je twist, hoe meer messy de knot zal worden. Doe dit nu ook bij de andere staart. Petje op en klaar is kees!

4. Sporty braid 
Maak je haar vast in een hele lage paardenstaart. Begin vervolgens met het maken van een fishtail braid die je ongeveer 5-8 cm lang maakt. Maak dit vast met een elastiekje. Trek nu met je vingers dit vlechtje was losser zodat het big en bubbly wordt.

Begin dan met je tweede fishtail braid die onder het elastiekje van je eerste vlechtje start. Doe dit vervolgens weer 5-8 cm en maak dit ook weer vast. Trek ook deze vissengraat vlecht weer iets losser. Afhankelijk van de lengte van je haar kan je eventueel nu nóg een vlecht hieronder maken. Klaar? Nu kan je je petje weer op doen! Tip: met wat haarspray blijft deze look nog beter zitten. 

Welke hat hairstyle is jouw fave? Check snel de video!

Beeld: Instagram