Stand out met deze wowing haarlooks!

Ben jij al klaar voor de kerstdagen? Kayley Melissa in ieder geval wel en laat je vier superleuke party hairstyles zien voor tijdens kerst. 

Doe eens wat anders met je haar en stand out! 

Lees ook: 3x Easy Holiday Hairstyles voor kort/medium haar van Kayley Melissa

1. Christmas Dinner
Trek met je vingers een lijn vanaf je slapen naar achter en pak dit haar vast. Haal al het haar boven op je hoofd vanaf je kruin naar achter, door dit met je vingers naar achter te kammen. Maak vervolgens dit deel van je haar vast met een elastiekje om een half-updo te creëren. Gebruik nu je vingers om de haren in het staartje iets losser te trekken. Pak nu een ribbon die jij mooi vindt en maak hiermee een strikje rondom je elastiekje. Een supercute haarlook!

2.  Glam Boheme
Begin door al je haar naar één kant te halen. Split dit deel in tweeën en begin een vlecht, vissengraat style. Dit doe je door steeds een klein plukje van de ene naar de andere kant te halen. Doe dit ongeveer 7-10 centimeter naar beneden en maak het dan vast met een elastiekje. Trek dan deze vlecht met je vingers iets losser om het bubbly effect te krijgen. Herhaal dan deze stappen nog een keer zodat je weer een vissengraat vlecht krijgt. Je kan er ook voor kiezen om een ander soort vlecht hier te maken. Vlecht dan helemaal door tot onder (ligt eraan hoe lang je haar is) en maak het weer vast met een elastiekje. Voor een glam effect kun je koperdraad gebruiken om rond je elastiekje te binden. Een perfecte hairstyle voor de feestdagen.

3. Minimalist Bun
Haal al je haar naar achter en maak een strakke paardenstaart. Dit doe je door je haar extra goed naar achter te borstelen zodat je geen rare bobbels krijgt en het helemaal smooth is. Neem nu je staart en borstel het begin wat naar achter zodat de staart iets meer volume krijgt. Borstel het dan heel licht weer in de goeie richting zodat het haar mooi blijft glanzen, maar wel zijn volume behoudt. Twist nu je haar in een knot maar laat het eindje van je staart eruit. Maak dit dan vast met speldjes. Neem als finishing touch je favoriete haaraccessoire en maak hiermee de knot vast. Een hele classy haarstijl die je kan variëren met elke haaraccessoire die je wilt.  

4. Tacky Christmas Party
Voor een extra leuk effect kun je hier gebruik maken van LED lampjes. Zorgt er dan voor dat het batterijkastje via je rug in je achterzak zit. Maak een half-updo door met je vingers een lijn net boven je oren te trekken en al dit haar vast te maken met een elastiekje. Split het haar van dit kleine staartje in tweeën en clip één helft aan de kant. Maak nu met het overige plukje haar een vlecht en vlecht de lichtjes hierin mee. Loop de vlecht nu omhoog en maak hem ietsje schuin vast zodat je een scheve driehoek krijgt. Doe nu ditzelfde met het plukje die je aan de kant had geclipt. Op deze manier creëer je als het ware een kerstboom figuurtje. Gebruik een clipje bovenaan voor de piek en zoek nog wat andere kleine haarspeldjes voor de ballen. Een super wowing haarlook waarmee je iedereen op je kerstfeestje wegblaast. Success guaranteed.