Tijd om hem binnen te hengelen

Jouw love interest is lief, fun en ook nog eens OMGorgeous. Totally dating material dus ;-). Maar helaas blijft het bij flirten, en heeft hij nog steeds niet voorgesteld om iets te gaan doen samen. What to do?

Keep calm, want misschien wacht hij stiekem wel tot jij hém mee uitvraagt. Check snel of hij voldoet aan één van de vier signs hieronder…
 

1. Vage plannen
Jullie hebben het all the time over die ene film, of dat nieuwe restaurantje in de stad. Hij roept wel heel leuk dat ‘jullie er misschien wel een keer heen kunnen!’, maar ook echt iets afspreken? Ho maar. De hoogste tijd dat jij het heft in handen neemt.

Enne, zo scary is dat niet. Want door te roepen dat jullie ‘wel eens’ of ‘binnenkort’ kunnen afspreken, showt hij dat hij definitely geïnteresseerd is. Het kan zijn dat hij te verlegen is om jullie date concreet te maken, of dat hij op bevestiging van jou wacht. Go for it!

2. Flirtypants
Hij geeft je complimentjes, maakt iets te lang oogcontact met je, en hij lacht net iets te hard om je grapjes… Herkenbaar? 😉 Dan is hij totally into you. Het kan natuurlijk zijn dat hij je later wilt vragen om op date te gaan. Maar als je geen zin hebt om daarop te wachten, kom je lekker zelf in actie. Dus de volgende keer dat hij tegen je zegt ‘wat zie je er leuk uit vandaag’ of ‘wat ben je grappig.’ Antwoord dan met: ‘Je moet me eens meemaken op een date. Dan ben ik nog veel leuker *wink wink*’ Jackpot! 😉

3. Mister shy guy
We gaan er altijd wel vanuit dat boys stoer en straightforward zijn. Maar guess what? Sommige cuties zijn stiekem hartstikke verlegen! Dit type boy houdt zijn crush vaak verborgen. Je zal hem niet snel zien flirten. En oogcontact maken zonder te blozen is als Mission Impossible voor hem. De shy guy laat op sneaky manieren zien dat hij je leuk vindt; hij stuurt je lieve berichtjes, toont interesse in je personal life enz. De beste manier om een date met hem te scoren, is door casually voor te stellen om samen iets leuks te gaan doen. Vraag hem bijvoorbeeld mee naar de bios, of ga samen glow-in-the-dark midgetgolfen. Fun!

4. You like him!
De allerbeste reden om hem mee uit te vragen. Jij bent awesome, fun en born to lead. En jouw love interest is lucky om zo’n leuke aanbidder als jij te hebben ;-). Dus hoppa, binnenhalen die hap!

Fotografie: Chris Eckert