You were born to sparkle!

Sparkly eyes, sparkly lips en sparkly cheeks: very lovely! Met een coole party of Kerst & Nieuw kun je nooit teveel shinen. En daarom hebben we de vijf beste glitter make-upjes voor je uitgelicht.

 

Van lipgloss tot mascara; hoe draag je de producten en wat is de beste manier om het aan te brengen? Read and learn…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Oogschaduw
Glitteroogschaduw staat bij iedere girl pretty. Pas wel op, gebruik eerst een eyeshadow base (of primer). Deze oogschaduw vindt het namelijk leuk om overal te gaan zitten behalve waar-ie echt hoort. Op je ogen. En een primer houdt alles op z’n plek. Eén van de beste glitteroogschaduw in webshop-town:

Pigment oogschaduw, €4, EyesLipsFace.nl

 

 

 

 

2. Eyeliner
Voor een subtiele sparkle, kun je het beste een liquid liner kiezen. Oogpotlood geeft vaak een iets heftiger effect, omdat je dan een dikkere lijn zet. Bang voor het zetten van een eyelinerstreep? No worries, bij glittereyeliner valt het veel minder op als het lijntje wat uitloopt dan bij zwarte eyeliner.

HEMA, Mascara/eyeliner, €3,75

 

 

 

 

 

3. Mascara
Sparkle in je wimpers maakt je blik nog opener en laat je stralen. Probeer een glittermascara eerst wel even tijdens een relaxavondje uit. Vooral als je gevoelige ogen hebt. Misschien kun je niet zo goed tegen de glitters en het is erg irritant als je weer alles weg moet halen. Vooral als je hele partylook net klaar is.

EyesLipsFace, €2,50

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Lipgloss
Wil jij je lippen extra laten shinen? Dat kan! Met een glitter lipgloss. Maar hoe opvallender je lippen zijn, hoe beter je ze moet verzorgen. Droogtevelletjes vallen bijvoorbeeld veel meer op. Scrub daarom eerst je lippen en doe een flinke laag lippenbalsem op. Ga daarna pas aan de slag met glittergloss.

M.A.C Dazzleglass, €20,50, Bijenkorf.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Highlighter
Voor een glowy skin, gebruik je een highlighter met glitters op je wangen. Kijk wel uit dat je dit niet teveel op doet. In het donker valt het niet eens zo heel erg op, maar in het daglicht wordt alles extra geaccentueerd. Minimaal is key!

Benefit Girl Meets Pearl, €31, Douglas.nl