It must be love, love, love.

Verliefd worden op je best guy friend wordt vaak gezien als een no-go. Worst case scenario is dan ook dat de vriendschap meteen voorbij is.

Toch kun je er niets aan doen je jezelf ineens betrapt met romantic feelings voor je maatje. En wat nou, vriendschap over?! Misschien is hij wel net zo hard aan het crushen op jou! CG! heeft de 5 signs dat jullie het nieuwe it-couple zouden kunnen zijn op een rijtje gezet.

1. FUN!
Jullie hebben altijd lol samen. Of je nu stapels huiswerk aan het maken bent, of de afwas moet doen. You don’t care. Zolang hij er is, is zelfs de meest geestdodende taak ever leuk. Ook als je een dagje niet zo vrolijk bent, weet hij nog een smile op je gezicht te toveren. It’s magic!

2. :-)…
Jouw gevoel als je bij hem bent. Hij weet je altijd op je gemak te stellen, en bij hem voel je je als de best version van jezelf. Waardoor je hem altijd in je buurt wilt hebben. En zo dichtbij mogelijk, please.

3. De kleine dingetjes
Jullie kennen elkaar door en door. Als jullie samen een movie night houden, weet hij dat jij geen zoute, maar zoete popcorn wilt. Jij weet dat hij gek is op drop, en neemt al de lekkerste soorten mee. Het zijn de kleine dingetjes die jullie voor elkaar doen, die laten zien hoe cute jullie samen zijn.

4. WELK MEISJE?!
Je gunt hem natuurlijk het allerbeste, maar meisjes? NO WAY. Zodra hij een meisjesnaam laat vallen, gaan bij jou alle alarmbellen af. Wie is ze? Waar woont ze? Hoe ken je haar? Is ze knap? Facebooken, nu! Dat geldt natuurlijk ook voor hem. Alle jongens die jij aandraagt zijn volgens hem slecht, onvolwassen of een loser. Do I smell jealousy?

5. Happily ever after
Als je een toekomst zonder hem probeert voor te stellen, zie je alleen een groot zwart gat. Hij heeft de hoofdrol in al jouw toekomstdromen, en een leven zonder hem is je worst nightmare die uitkomt.

 

Lees ook het artikel Van Best Buddy Naar Boyfriend op pagina 104, in de nieuwste CosmoGIRL! 😉