5 X SINT APPS

Het is alweer bijna pakjesavond: daarom zet CG! de 5 leukste Sint Apps voor je op een rij!

Het is alweer bijna pakjesavond: daarom zet CG! de 5 leukste Sint Apps voor je op een rij!

Heb je een iPhone? Dan zijn deze apps zeker het proberen waard! Of je nou hulp nodig hebt bij het rijmen of je vriendinnen in de maling wil nemen met de stem van Sinterklaas…

1. Sint Video Belt

Wij meiden hebben niet de zware stem van Sinterklaas. Dus hoe leuk zou het zijn om die stem een keer perfect na te kunnen doen? Dat kan met deze app!

2. iSint – Sinterklaasliedjes

Met de hele familie Sinterklaasliedjes zingen rondom de schoorsteen en daarna cadeaus uitpakken: niets geeft je een groter Sinterklaasgevoel, toch? Maar soms is het lastig om de teksten van al die Sintliedjes te onthouden… Daarvoor is deze app superhandig!

3. Sinterklaas Rijmwoordenboek

Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder een gedicht. Af en toe is het alleen best moeilijk om je gedicht te laten rijmen… Schakel stiekem hulp in via deze app en verbaas je familie met jouw dichtkunsten.

4. Sinterklaas Dobbelspel

Of je het nou met je vriendinnen speelt of met familie, een cadeautjesspel is altijd leuk! Met deze app wordt het je extra handig gemaakt. De spelregels staan uitgelegd en je hebt elektronische dobbelstenen. Handig!

5. Sint Chef

Hou je er wel van om in de keuken te staan en lekkere hapjes te maken? Dan word je erg blij van deze app: je vindt er allerlei recepten die in het teken staan van Sinterklaas. Wat dacht je van zelfgemaakte amandelspijs, pepernotencake en gevulde speculaas? Hmm…

Welke app lijkt jou het leukst?

Bron: Apple.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen