Die je echt nog niet kende!

Last van een pluizige poedelcoupe of heb je die beach waves nog steed niet kunnen masteren? CG! to the rescue!

Wij hebben 5 life saving beauty tips voor je op een rijtje gezet, die al je beauty issues als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. En ze zijn simpeler dan je denkt ;-). Check them out!  

1. Stop the frizz!
Pluizig haar, we’ve all been there. Vooral meiden met krullen weten wat voor struggle het is om je haar pluisvrij te krijgen. Het geheim zit ‘m in de manier waarop je je haar droogt. In plaats van een handdoek kun je namelijk veel beter een katoenen t-shirt gebruiken. Ergens achterin je kast ligt vast nog wel een oude. Tijd om ‘m tevoorschijn te halen! 😉 

2. Beach waves
Er zijn heel veel manieren om beach hair te krijgen, maar deze ken je écht nog niet. Believe us. Celebrity hair stylist Oscar Blandi gebruikt namelijk een vork om de perfecte beach waves te creëren. “Je pakt een pluk haar en draait het om de vork, zoals je met spaghetti doet, zegt Oscar. Doe dit wanneer je haar vochtig is. Haal de vork daarna voorzichtig uit de pluk haar, en zet het vast met een speldje. Wanneer je hele haar is omgetoverd tot een spaghetti coupe, föhn je het droog met een diffuser. Het resultaat: pretty curls. Prego!   

3. Wenkbrauwen à la Cara
Ook last van some serious Cara eyebrow envy? Gebruik dan een wenkbrauwgel met kleur. Hiermee maak je je wenkbrauwen een tintje donkerder en veel opvallender. Ook lijken ze meteen voller en dikker. Geen eyebrow envy voor jou meer dus!

4. Waterproof eyeliner  
Michelle Phan is met haar beauty tutorials uitgegroeid tot YouTube-celebrity. Ze deelde haar geheim voor de beste eyeliner ever: “Ik gebruik een angle brush en dip ‘m in een mascara. Hiermee zet ik een lijntje. Het werkt beter dan een gel eyeliner, en je kunt ‘m ook waterproof maken door een waterproof mascara te gebruiken.” Een angle brush shop je hier.

5. Rosebud to the rescue 
Zweer jij bij je Rosebud lippenbalsem, maar zou je wel eens wat meer kleur op je lippen willen? Meng je Rosebud dan met een beetje oogschaduw. Je kunt het mixje ook op je ogen smeren, of als highlighter gebruiken. Handig!