That’s one secret I’ll never tell

Tuurlijk, eerlijkheid duurt het langst. Maar het is ook oké om een paar kleine geheimpjes te hebben.

Jij herkent deze signs vast wel, you pretty little liar!

[1] Sinner

Je hebt nog nét geen Instagram pagina waarop je al je foto’s van gezonde gerechten en je sportoutfits plaatst. Je vriendinnen noemen je met je dagelijkse wortelbreaks en avondjes rennen in het park niet voor niets Miss Fitchick. Maarre, dat jij elke avond een halve reep chocolade opeet (en daar lekker van geniet!) hoef je hen niet te vertellen.

[2] Rockster

Jij beeldt je elke avond in dat je Beyoncé bent en ‘Flawless’ zingt voor een megapubliek. Je nachthemd is een glitterjurk en je tandenborstel de microfoon.(En Bob de Beer je grootste fan). Dat jij zeker weet dat je op een dag doorbreekt als zangeres houd je voor jezelf. Anders worden je vriendinnen misschien jaloers.

[3] Snoepjesmonster

Tijdens een home alone avondje voor de tv inspecteerde je de voorraadkast voor wat candy. Op een zak smeltchocodrops na, kon je niets vinden. Wanneer je moeder vraagt waar toch die chocolade is voor het toetje dat ze wil maken, houd jij wijselijk je mond. (Maar je biedt wel aan meteen naar de winkel te racen.)

[4] Smile

Je lover hoeft het niet te weten dat je zijn grapjes af en toe niet begrijpt. Dat jouw charmante lachje – dat hij zo leuk aan je vindt – dus nep is, blijft ook top secret. Hij lacht namelijk vaak genoeg om jouw grappen. (Die natuurlijk totaal Ellen DeGeneres worthly zijn.)

 [5] Geeky Crush

Na zeven jaar heb je gewoon nog steeds een kleine crush op je geeky buurjongen. Over geeks gesproken, je hart klopt sneller als je Howard Wolowitz uit the Big Bang Theory ziet. Enne, stiekem vind je die docent van Frans ook wel cute. Hoeven zij niet te weten. En je boyfriend ook niet 😉 

 

Fotografie: Olivia Graham