Hun concert in de Ziggo Dome!

Don't freak out, don't freak out, keep calm…. Nope, onmogelijk. 5 Seconds Of Summer komt namelijk naar Amsterdam!!!! 

That's right, de boys brengen op 21 mei 2016 hun Sounds Live Feels Live tour naar de Ziggo Dome. Markeer die dag dus in je agenda, en hang de afstreepkalenders maar vast op. We can't wait! 

Maar dit is nog niet alles. Je kunt de hotties misschien ook ontmoeten! Of eh, soort van dan. 

Voor het concert worden verschillende soorten kaarten verkocht, waaronder de Soundcheck Experience tickets. Hiermee mag je als een echte VIP merchandise kopen voordat de deuren open gaan, krijg je exclusieve toegang tot de soundcheck voor de show, en mag je daarnaa door naar de vraag-antwoordsessie met de band! OMG! 

De Soundcheck Experience tickets kosten €125, maar de jongens hebben alle girls on a budget ook in hun achterhoofd gehouden. Daarom kosten de normale kaarten €38.

De verkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Houd je laptop in de aanslag, want we hebben zo'n vermoeden dat de kaartjes in no time weg zijn… 

Heeft je vader, moeder, oom, tante of achterbuurman een creditcard van American Express? Kijk hen dan maar heeel lief aan. American Express kaarthouders mogen aanstaande woensdag om 10.00 uur al een kaartje proberen te scoren. Spannend! 

Meer info? Klik dan hier