Struggles op het strand…

Have you heard the hot news? Er komt een hittegolf aan!

En dan is er natuurlijk maar één ding dat je kunt doen: je spullen pakken, vriendinnen optrommelen en asap naar het strand racen. Woehoeee! 

Maar jammer genoeg is het niet alleen maar fun in the sun. We weten namelijk allemaal dat een dagje strand de nodige struggles met zich meebrengt…

1. Hete pootjes
Denk je even lekker een verfrissende duik te nemen in de zee, verbrand je je voeten aan het gloeiend hete zand. Not cool. Eh, letterlijk. Voortaan moet je je dus écht van top tot teen insmeren ;-).

2. Hello, Noordpool
Ben je eindelijk veilig aangekomen bij de zee, kom je tot de ontdekking dat het water nog superkoud is. Seriously, ijsblokjes zijn er niets bij. En aangezien jij nooit de ambitie hebt gehad om in pinguïn style door ijswater te zwemmen, ben je helemaal voor niks door het hete zand geploeterd.

3. Go with the flow
Heb jij het koude water wel weten te trotseren? Good for you! Maar waarom vertelde niemand je nou dat er achter je een XL-golf aankwam…

4. Lekker knus
Het strand is kilometers lang. Maar net op dat ene plekje naast jullie, ploft een gezin met 2 kleine kinderen en 3 honden neer. Die vervolgens continu over jullie handdoeken heen banjeren. Great, want het zand zat gelukkig nog niet overal *kuch kuch*.

5. Tanlines
Die bikini zag er in de winkel zo stylish uit, met die leuke bandjes om je middel. Maar girl, het gaat je heel wat funny tanlines opleveren. Beetje jammer dat je dat pas ontdekt als je er al een dag in hebt liggen bakken… En je nu dus net een zebra lijkt. Oh no! 

Fotografie: Anne Menke