Zo vrolijk je haar op à la Little Mix 🙂

Het is alweer bijna een maand geleden dat Perrie en Zayn uit elkaar gingen. Yep, het was nogal onverwachts, en totally not cool. Want volgens de geruchten maakte Zayn het uit via een sms’je. Arme Perrie!

Gelukkig is Perrie hartstikke stoer, en beloofde ze dat ze zich wel prima voelde. Maar tijdens een tv-optreden met Little Mix gisteren werd het haar allemaal even te veel.

De girls zaten middenin hun break-up song The End. Net nadat Perrie zong: ‘And no one can love you, the way I used to do’, barstte ze in tranen uit. Nooo!  🙁

Jesy, Leigh-Ann en Jade stonden meteen klaar voor een group hug. Want een knuffel van je vriendinnen maakt alles een stukje beter, toch? Bekijk het fragmentje hier: 

Awww… Heb jij ook een vriendin die boy drama heeft? Geef haar dan asap een dikke knuffel, à la Little Mix. Of doe de 5 dingen hieronder om haar op te vrolijken… 

1. Hey, hottie!
Grote kans dat ze na de break-up alleen maar wil chillen in een My Little Pony-pyjama met matching sloffen en ongekamd haar. Not gonna happen. Trek je vriendin van de bank en sleep haar mee op pad. Enne, hijs haar dan ook meteen in haar mooiste outfit. Op die manier krijgt ze haar zelfvertrouwen weer terug én heeft ze ook een beetje afleiding.

2. Shop it out
Want iedereen voelt zich toch amazeballs als je een middagje mag rondrennen in de Forever 21? 😉 Om nog maar te zwijgen over hoe fijn het is om hot items te scoren in de sale. We hebben helemaal geen vriendjes nodig als we fashion voor een prikkie kunnen krijgen!

3. Marathon time
Neem een berg foute dvd’s en series mee, sla lekkere snacks in en vrolijk haar op met een tv-marathon. De romantische dramafilms kun je misschien beter even thuis laten. Maar Modern Family, Mean Girls en The Other Woman kun je zonder worries op je lijstje zetten. Lachkick it is!

 

4. Listen up
Naar haar luisteren is één van de makkelijkste – en beste – dingen die je kunt doen. Laat je friend lekker uithuilen, en bied een luisterend oor als ze haar hart bij je uitstort. Ze zal zich instantly opgelucht voelen.

5. Food therapy
Enne, het antwoord op alle vragen is natuurlijk: Nutella. Lepel erbij en eten maar! Wedden dat ze zich meteen beter voelt ;-). 

Fotografie: Zoey Grossman