Waarom een boy break awesome is

Hoe raar, vervelend of stom jongens ook zijn, we kunnen geen genoeg van ze krijgen. 

Maarre, stiekem is het soms best oké om een boy break in te lassen. Helemaal als je al een tijdje gek werd van je crush. Want eh, ligt het nu aan jou of is hij de laatste tijd echt mega irritant? 

Herkenbaar? Dan is het hoog tijd voor een pauze van alle jongens! En wel hierom:
 

1. Je hebt meer fun met je vriendinnen
Want girls have more fun! En als je je dan toch niet kan focussen op je love interest, heb je ineens alle tijd voor je vriendinnen. Drie hoeraatjes voor onbeperkte girls nights

2. Stiekem heb je sowieso meer fun 😉
Want hoe chill is het om een tijdje geen boy drama aan je hoofd te hebben?

3. Huiswerk party
Oké, we snappen dat huiswerk maken nu niet bepaald leuk klinkt. Maar zonder gezeur van die ene dude aan je hoofd, kun je je veel beter concentreren op je schoolwerk. En dat geeft je mooi de kans om voor de zomervakantie nog even dat cijfer voor wiskunde op te krikken.

Enne, na een avondje hard werken mag je jezelf best belonen met een Zac Efron movie marathon. Wat wil je nog meer? 😉

4. Summer vibes
Heb je nog geen idee wat je in de zomervakantie wilt doen? Nu heb je zeeën van tijd om daarover na te denken. Ga op pad in je uppie, organiseer de beste girls trip ever of ga gezellig met je ouders mee naar de camping in Frankrijk. Wat jij maar wilt, want je hoeft met niemand rekening te houden. De wereld is van jou, girl ;-).

5. Think again
En last but not least, een boy break geeft je de ruimte om na te denken over wat je écht wil. Misschien kom je er wel achter dat je stiekem niet eens zin hebt in een boyfriend. Of ontmoet je je Prince Charming tijdens het kampeertripje met je ouders. Time will tell ;-). 

Fotografie: Anne Menke