Zo verover je hem in no-time

De laatste tijd ben je wel erg veel samen met je knappe buddy. Dagjes weg, filmavondjes, de hele dag door whatsappen… You like where this is going!

Maar er is nog helemaal niets gebeurd tussen jullie, en inmiddels begin jij je af te vragen wat jullie nu van elkaar zijn; vrienden of possible love interestsHmm…

Herkenbaar? No worries, want met deze 5 tips blijf jij mijlenver bij die friend zone vandaan 😉

1. Flirt
Heeft hij een hot nieuw kapsel, of draagt hij een tof shirt dat je nooit eerder gezien hebt? Zeg het hem! Enne, als je dan toch bezig bent, kun je het nog zo goed een beetje juicy maken. Zeg bijvoorbeeld: 'Wow, in dat shirt vallen je spieren/blauwe ogen/cute kuiltjes in je wangen nog meer op!' 1-0 voor jou, girl.

2. Drop hints
Ga niet uitgebreid vertellen over alle knappe jongens uit je klas, ook niet om hem jaloers te maken. Grote kans dat hij daardoor denkt dat je hem toch niet ziet staan. En dat wil je natuurlijk niet ;-). Vertel hem in plaats daarvan hoe grappig je hem vindt, en dat hij de knapste jongen is die je kent. Knal er nog een 'je bent gewoon echt boyfriend material!' achteraan en je hebt hem.

3. You can't touch this
Eh yes, you can. En dat zou je ook zeker moeten doen ;-). Leg af en toe even je hoofd op zijn schouder, doe je arm om hem heen als je naast hem loopt. En groet hem met een kus op zijn wang. Zo kunnen jullie een beetje wennen aan physical contact

4. Vraag hem op date
Supereng, we know. Maar op deze manier laat je wel meteen blijken dat je hem én een leuke boy vindt om mee om te gaan, én dat je stiekem ook wel interesse hebt in meer dan vriendschap. Daarnaast is daten natuurlijk een fun manier om elkaar beter te leren kennen. En jullie krijgen allebei de tijd om na te denken over wat jullie van elkaar vinden.

5. Wees eerlijk
We saved the best for last. De beste manier om uit te friend zone te komen, is om eerlijk toe te geven dat je meer dan vriendschap van hem wilt. Hij zal je eerlijkheid kunnen waarderen. En who knows; misschien blijkt hij ook wel een crush op jou te hebben, maar had hij niet het lef om het op te biechten. Reageert hij niet zo enthousiast op jouw openbaring? Vraag hem dan altijd waarom. Het zou namelijk ook best kunnen dat hij bang is dat jullie vriendschap verandert als jullie gaan daten.

Ga ervoor, girl! 

Fotografie: Arthur Belebeau