Welke zitten in jouw vriendengroep?

In je vriendengroep zitten verschillende meiden die allemaal anders zijn. De één is stil, de ander te aanwezig. De één is super sweet, de andere heeft de meest funky kledingstijl. Je kunt bij je vriendinnen altijd terecht en toch is er vaak één waar je het meest naartoe gaat. Hoe groot je vriendengroep ook is, deze vriendinnen herken jij zeker!
 

1. De boekenworm, die liever met haar neus in de boeken zit dan uitgaat. Als je iets wil weten, ga je naar haar toe. Zij weet altijd het antwoord op je vragen en kan dan precies vertellen waarom iets is zoals het is. She’s a smartass!

2. Miss Social Media. Zij ziet liever op Facebook wat je aan het doen bent, dan dat ze het aan je vraagt. Haar Instagram is flawless. Zij volgt iedereen en iedereen volgt haar. Mocht je ooit iemand willen Facebook stalken, schakel dan deze vriendin in!

3. Het feestbeest. Deze vriendin gaat iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond uit en is de dag erna ook niet te bereiken tot minimaal 15:00 uur. Als je met deze vriendin weggaat, weet je zeker dat het gezellig wordt.

4. De lazy bastard. Als je haar mee uitvraagt, is het antwoord standaard nee. Thuis op de bank hangen vindt ze wel leuk en daar mag je gerust aan meedoen. Toegegeven: bij haar thuis is het dan ook wel chill en het ontbreekt je aan niks. Om lekker te relaxen moet je dus naar deze girl!

5. De goed-voor-je-ego-vriendin. Als je met haar door de gangen loopt, voel je je zelfverzekerder dan ooit. Dat straalt zij op je af. Ook stimuleert ze jou vaker om uit je comfort zone te komen en complimenteert ze je outfits als je dat nodig hebt. We love this girl!

Welke vriendin herken jij?