Check, check en…. check!

Ga jij nog op vakantie? Lucky you! Wij dromen van een last minute naar de Bahama’s. Maar waar je naartoe gaat maakt eigenlijk niet uit, als je deze vijf dingen doet heb je het sowieso naar je zin. Dit moet je doen op vakantie:

1. Een willekeurige excursie. Ga naar de receptie en vraag wat een echte aanrader is. Misschien klinkt deze saai, maar valt dat hartstikke mee en is het superleuk! Zeker als je in goed gezelschap bent kan het niet misgaan.

2. Zonder plan op pad gaan. Ga het hotel uit/de camping af en begin maar gewoon te lopen. Kom je iets leuks tegen? Ga daar dan naar binnen en laat je verrassen. Dit is een aanrader als je met vriendinnen gaat die allemaal iets anders willen doen. Zo wordt niemands mening belangrijker gevonden dan die van anderen en blijft het leuk.

3. De mooiste foto’s maken voor op Instagram. Hier staat al een checklist voor in ons BeachBoek. Vergeet niet een foto te maken waar je in het zwembad ligt op een zwemband. Mag niet missen!

4. Een dagje lekker niksen. Met je favo magazines op een strandbedje liggen en verder helemaal niets. Goed voor je tan en voor je zen-modus. Vakantie!

5. Shoppen! Koop een leuke souvenir voor je ouders of vriendinnen. En natuurlijk ook iets leuks voor jezelf.

Wat is voor jou een must-do op vakantie?