De leukste activiteiten voor jou en je friends

Het is zomervakantie! Tijd voor zon, zee en strand. Bang voor verveling deze vakantie? Wij zetten de vijf leukste dingen om te doen met je vriendinnen op een rijtje.
 

1. Een dagje strand, mét een compleet verzorgde picknick. Neem een polaroid of wegwerpcamera mee om de herinneringen voor altijd te bewaren. 

2. Wil je grootser uitpakken? Ga een weekendje naar Londen. Deze korte citytrip is een mini-vakantie die altijd welkom is. En als je met de bus gaat, ben je meestal heel weinig geld kwijt. Vergeet niet langs Oxford Street te gaan om te… SHOPPEN!

3. Maak van jouw kamer een wellnesscenter met maskertjes, een pan met heet water om boven te stomen en de lekkerste crèmetjes. Nodig je vrienden uit en relax!

4. Ga er met z’n allen op uit met een camera en houd op elke mooie plek een fotoshoot. Sowieso dat jullie allemaal een nieuwe profielfoto op Facebook hebben na deze dag.

5. Maak een lekkere summer pizza met bijvoorbeeld mango of appel. Probeer de gekste combinaties uit als topping en ontdek wat het allerlekkerst is. Iedereen krijgt natuurlijk één deel van het deeg om op te experimenteren. Wie kan de meest exotische pizza maken?

Wat ga jij zeker doen deze vakantie?