Die je nu naar je crush kunt sturen

Bij je vriendinnen ben je een spraakwaterval, maar zodra je je love interest ziet, sta je met je mond vol tanden. Wat zeg je tegen iemand die zo grappig, awesome, stylish, lief, slim én gorgeous is?! *zucht*

No stress, want CG! zette 5 flirty berichtjes voor je op een rijtje. Van in your face-sjansen tot sneaky hints; welk berichtje stuur jij?  

1. 'Hey you! Wat doe je vanavond?'
Dit berichtje kan hij opvatten zoals hij wil. Als hij megaslecht is met hints, zal hij braaf antwoord geven op je vraag en zijn plannen met je delen. Maar als hij slim is, zal hij vermoeden dat je met hem af wilt spreken en terugsturen: ‘Wat dan, had je zin om samen iets te doen?’ Eh, yes please! 😉

2. 'M’n huiswerk is zó saai! Zin om me af te leiden? :-)'
Subtiel is-ie niet, effectief wel. Hij hoeft namelijk niet na te denken over wat je van hem wilt, want dat laat je weten in je berichtje. En dan is het lekker aan hem om daar iets mee te doen. Ben je in een rebelse mood? Sluit het berichtje dan af met een winkyface in plaats van een smiley. 

3. 'Ik hoorde dat er een superleuk feestje is in de stad. Zien we elkaar daar?'
Met dit berichtje laat je weten dat je hem wilt zien, maar zonder pressure. Jullie vrienden zijn erbij, er is een gezellige vibe en jullie kunnen lekker dansen. Een fun en casual manier om hem beter te leren kennen. We like! 

4. 'Hee! Hoe ging je voetbalwedstrijd?'
Op deze manier weet hij dat je aan hem denkt, en zijn plannen onthouden hebt. Cute! Tenzij hij je niet verteld heeft dat hij moest voetballen, en je het alleen maar weet omdat je zijn Insta-profiel hebt afgespeurd. Of bij hem in de bosjes lag. Dan is het misschien een tikje creepy.

5. 'Ik heb gisteren de lekkerste pizza ever gegeten. Moest aan je denken!'
Net zo cute als berichtje vier, maar hier zit ook weer een addertje onder het gras. Stuur hem dit alleen als hij je verteld heeft over zijn obsessie voor pizza, anders is het een beetje weird ;-). Enne, met dit berichtje geef je hem ook meteen de kans je op date te vragen… Hij zal vast en zeker nieuwsgierig zijn naar waar je die lekkere pizza slice gescoord hebt! 

Fotografie: Nick Onken