#summergoals

The summer is calling en dat betekent: heel veel lol maken met je friends terwijl het zonnentje schijnt (hopen wij tenminste). Nog niet helemaal klaar voor de zomer? Met deze 5 tips zeker wel 😉

1. Droom jij van een healthy body? Ruil je ongezonde snack dan wat vaker in voor delish summer fruits, zoals ananas, mango en passievrucht, en kauw ook op gezonde veggies. Geen fan van groenten? Neem er een gezellig dipsausje bij om de boel wat lekkerder te maken. Vergeet ook niet genoeg water te drinken ;-).  

2. Tan, tanner, tannest. Als je straks in de zon ligt wil je wel mooi bruin worden, right? Scrub jezelf daarom goed van tevoren, smeer je goed in en eet veel tomaten en wortels. Eh, say what? Ja, je leest het goed. Wortels en tomaten zorgen ervoor dat je sneller bruin wordt. 

3. Enne, vergeet je je spaarpot niet? Probeer de laatste weken nog wat geld opzij te leggen en plan alvast leuke dingen in met je besties zodat je extra veel motivatie hebt om te sparen. 

4. Verander je beauty routine. In de zomer is het zonde om veel make-up te dragen. Au naturel is toch veel mooier? Enne, hoe minder make-up, hoe bruiner je wordt! Vergeet niet een SPF te gebruiken voor je gezicht, want die rode kringen onder je ogen wil je niet hebben. 

5. Terwijl je in de winter je benen 'vergat' te scheren, kun je nu weer aan de bak… Het wordt namelijk tijd voor cute jurkjes en leuke shorts, dus die benen mogen weer glad. Succes!

Inspiratie nodig voor healthy ontbijtjes? Onze favo girl LaurDIY deelt lekkere recepten in de video hieronder!