Dit hoeven jongens echt niet te weten

Vergeet de bro code waar alle jongens zo geheimzinnig over doen. Wij meiden hebben lekker onze eigen secrets die geen enkele dude ooit te weten zal komen…
 

1. Hoe lang je erover doet om je op te maken
Deze look? Veel werk? Haha nee joh, ben gewoon zo m’n bed uitgerold. En tijdens dat rollen maakte je een tussenstop van een uur bij je make-uptafel, maar dat hoeft hij niet te weten.

2. Je social media stalksessies
Stiekem weet jij alles over zijn privéleven. Van zijn vrienden en familie tot de details van zijn vakantie naar Chersonissos in 2012. What can we say? Kennis is macht, toch? 😉 En je bent gewoon erg goed in research doen. Het zou zonde zijn als je geen gebruik maakte van die amazing skill.

3. Je stress-sessies
Je bent niet alleen een pro in stalken, maar ook in stressen. Wat moet ik aan op die ene date? Kan ik hem een berichtje sturen of is dat too much? Maar wat moet ik hem dan sturen? Waarom stuurt hij mij niks? Wat als hij me irritant vindt? Wat betekent die smiley in zijn berichtje? Allemaal vragen die minstens één keer per dag (ahum, per uur) door je hoofd schieten. Hoeft-ie niet te weten.

4. Wat je echt doet tijdens een girls night out
Urenlang roddelen over hem en z’n vrienden, zijn berichtjes overanalyseren en uitgebreid al zijn foto’s bekijken natuurlijk. Maar laat hem vooral maar denken dat we écht kussengevechten houden in ons ondergoed. Dream on. 

5. Je behavior tijdens je maandelijkse feestje
Eén keer in de maand verdwijn je van de radar en laat je ineens niets meer van je horen. Waarom? Omdat je dan van een lief, grappig en leuk meisje tijdelijk in een monster verandert. En je maandelijkse periode is to blame. Je bent evil, emo en eet alles wat op je pad komt. Koekiemonster is er niets bij. Maar laat hem maar lekker denken dat je het druk had. Wel zo mysterieus. 

Fotografie: Joshua Pestka