Als jouw BF dit doet, moet je hem nooit meer loslaten!

De zoektocht naar het prins op het witte paard kan eeuwen doorgaan, hem vinden is niet zo makkelijk. Als jouw boyfriend de volgende vijf dingen doet, dan heb jij hem toch gevonden!

1. Hij appt je terug zodra hij tijd heeft. Ook belangrijk: hij appt niet alleen, hij komt ook vaak langs om je face-to-face te zien.

2. Jouw vriendinnen vinden hem leuk en hij jouw vriendinnen ook. Waar jij op een roze wolk zweeft, zijn jouw vriendinnen nog super kritisch. Als zij hem goedkeuren, dan is hij zeker perfect. Group meetings!

3. Hij geeft spontane cadeaus. Met mate, want het moet natuurlijk geen loverboyalert oproepen. Het is gewoon awesome als hij zo’n spontaan gebaar maakt op dagen náást Valentijnsdag, verjaardagen, Sinterklaas en Kerstmis. Duh!

4. Je kan met hem lachen én serieuze gesprekken hebben. Een jongen met goed gevoel voor humor is super belangrijk, maar dat niet alleen: hij moet ook goede gesprekken kunnen voeren en interesse hebben in hoe het met jou gaat. Heeft hij humor én diepgang? Dan heb je een juweeltje aan de haak geslagen!

5. Hij voelt jouw humeur aan. Als jij na een domme opmerking zegt dat je niet boos bent, weet hij dat je liegt. Als je geen zin hebt om af te spreken, dan merkt hij dat. En hij vindt dat oké. Man, wat een geweldige jongen heb je daar!

Aan welke puntjes voldoet jouw BF?

Fotografie: Terry Doyle