+ hot news over een PLL movie!

Ben je na al die maanden zonder Pretty Little Liars eindelijk bijgekomen van de Big ReveAl? Bereid je dan maar vast voor, want vandaag begint het hele circus weer opnieuw.

Of eh, soort van dan. Vanavond zijn de meiden namelijk terug van geweest in de Five Year Forward special. Yay!

Deze special loopt over met juicy details, spoilers & must-know info over de time jump die we gaan maken in episode 1 van seizoen 7. Remember?

Sounds good! Maar het Five Years Forward event heeft nog veel meer voor ons in petto… Waaronder deze 5 dingen
 

1. De special wordt geen echte aflevering
Dat betekent dat je verschillende fragmenten, sneak peeks en clipjes te zien krijgt. Maar ook interviews met de cast en crew, een tour over de (nieuwe) sets & nog veel meer fun features. Cool!

2. De special duurt een uur
Drie hoeraatjes voor 20 extra minuten aan PLL goodness!  

3. Je krijgt nieuwe info
Dat beloofde Marlene King aan Entertainment Weekly. Ze verklapte: ‘De vier Liars en ik meeten elkaar in Spencers barn. Hier kletsen we over wat er allemaal gebeurd is de afgelopen vijf jaar. En Hanna onthult wie die ring om haar vinger heeft geschoven en hoe dat allemaal is gelopen.’ OMG!

4. Drie nieuwe hotties komen Rosewood joinen  
Enne, we gaan nog veel van ze horen. De drie boys staan namelijk te trappelen om de harten van de Liars te veroveren… Hier leer je ze alvast een beetje beter kennen:

– Huw Collins als Dr. Elliott Rollins
Of moeten we zeggen; Alisons hubby? Het lijkt er namelijk op dat Ali en hij in het huwelijksbootje zijn gestapt. Daarnaast werken de twee samen aan CeCe’s zaak.

– Roberto Aguirre als Liam Greene
Het grootste mysterie sinds de A-reveal, is de relatiestatus van Aria. Is ze nu wel of niet met Ezra na de time jump? Als we Lucy Hale’s laatste interview mogen geloven niet. Aan People vertelde ze dat de twee uit elkaar groeiden, en dat Aria inmiddels happy & in love is met een andere guy. En aangezien Liam een lieve, knappe boekenworm gaat spelen, zou hij heel goed Aria’s nieuwe love interest kunnen zijn. Oh la la!  

Pssst… Dat betekent niet dat er geen hoop meer is voor Ezria. Tijdens het interview onthulde Lucy dat Aria’s gevoelens voor Ezra niet zomaar weggaan. Lucy: ‘Als ze elkaar na al die jaren weer zien, krijgt ze meteen weer vlinders in haar buik.’ #TeamEzria!

– Blake Berris
Wat zijn rol wordt in PLL is nog niet helemaal duidelijk. Misschien dat hij Hanna’s verloofde is? Of Spencers future lover? Who knows! Cute is hij in ieder geval wel ;-).

En last, maar zeker niet least

5. Pretty Little Liars – The Movie alert! 
Yep, je leest het goed. Er komt misschien een film van PLL aan. Woohooooo!

Vorige week vertelde Marlene King: 'We hebben heel veel ideeën voor een PLL movie. Maar deze komt niet meteen na het einde van de serie. Ik denk dat we eerst een rustpauze nemen, zodat iedereen even z'n eigen gang kan gaan. Hopelijk komen we daarna allemaal samen om iets heel bijzonders te maken.'

Hoe amazing zou dat zijn?!

Seizoen 7 van Pretty Little Liars begint in ieder geval op 12 januari. Aftellen maar!