Van mode tot food!

Pak je laptop erbij en ga lekker een middagje deze leuke blogs af! Let op: je kunt er urenlang in verdwalen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenniefromtheblog

www.jenniefromtheblog.com

Twitter

Instagram

Youtube

Jennie is 19 jaar oud en is in 2012 haar blog Jennie from the Blog begonnen.  Ze woont in een studentenhuis in Rotterdam samen met drie andere meiden. Ze geeft haar lezers een kijkje in haar leven en post vaak outfits. 

Lizzy van der Ligt

www.lizzyvdligt.com

Twitter

Instagram

Lizzy van der Ligt is 21 jaar en heeft een fantastische fashion blog. Haar outfits zijn misschien af en toe onbetaalbaar voor ons, maar toch leuk om inspiratie op te doen. En ze hebben vast ook een goede look-a-like bij de H&M 🙂

Vera Camilla

www.veracamilla.nl

Twitter

Instagram

Youtube

Vera Camilla is 21 jaar en woont sinds kort in Amsterdam. Sinds 2 jaar werkt ze full-time aan haar beauty (en een klein beetje fashion) blog. Ze maakt reviews, bezoekt evenementen en neemt filmpjes op.

Paperboats

www.paperboats.nl

Twitter

Instagram

Geen fashionblog, geen beautyblog, maar een leuke blog over van alles en nog wat. Aline is 21 jaar en woont met haar vriend in Utrecht. Op haar blog schrijft ze over alles wat haar bezighoudt, van mooie foto's tot verlanglijstjes. 

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

www.gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

Twitter

Instagram

Leonie, inmiddels geen student meer, begon in september 2011 haar blog met makkelijke gerechten. Geen culinaire blog, maar gewoon wat zij 's avonds eet. Handig als je even geen inspiratie hebt.

 

En check ook CG!'s Bloggersteam met fashion blogger Anouk Emilie, fashion & lifestyle blogger Marloes, Sport&Health blogger Marvy, Beauty blogger Noella, Entertainment blogger Frankee & Lifestyle blogger Bente

 

Veel leesplezier!