nederlandse blogs

5x leuke Nederlandse blogs

Van mode tot food!

Van mode tot food! Pak je laptop erbij en ga lekker een middagje deze leuke Nederlandse blogs af! Let op: je kunt er urenlang in verdwalen 🙂

 

Jenniefromtheblog

jennie from the blog nederlandse leuke blogs

Jennie is 19 jaar oud en is in 2012 haar blog Jennie from the Blog begonnen.  Ze woont in een studentenhuis in Rotterdam samen met drie andere meiden. Ze geeft haar lezers een kijkje in haar leven en post vaak outfits. 

 

Lizzy van der Ligt

lizzy van der ligt nederlandse leuke blogs
Lizzy van der Ligt is 21 jaar en heeft een fantastische fashion blog. Haar outfits zijn misschien af en toe onbetaalbaar voor ons, maar toch leuk om inspiratie op te doen. En ze hebben vast ook een goede look-a-like bij de H&M!

LEES OOK: De blogs van CosmoGIRL!’s eigen Nederlandse blogger Frankee!

 

Vera Camilla

vera camilla nederlandse leuke blogs
Vera Camilla is 21 jaar en woont sinds kort in Amsterdam. Sinds 2 jaar werkt ze full-time aan haar beauty (en een klein beetje fashion) blog. Ze maakt reviews, bezoekt evenementen en neemt filmpjes op.

 

Paperboats

paperboast nederlandse leuke blogs
Geen fashionblog, geen beautyblog, maar een leuke blog over van alles en nog wat. Aline is 21 jaar en woont met haar vriend in Utrecht. Op haar blog Paperboats, schrijft ze over alles wat haar bezighoudt. Van mooie foto’s tot verlanglijstjes.

Heb jij de blog van CosmoGIRL!’s nieuwste blogger Jacky al gezien?

 

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet
wat een student 's avonds eet nederlandse leuke blogs

Leonie, inmiddels geen student meer, begon in september 2011 haar blog Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Geen culinaire blog, maar gewoon wat zij ‘s avonds eet. Handig als je even geen inspiratie hebt.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen