5x Netflix rules voor als je een relatie hebt

Good to know!

Good to know!

Netflix Cheating is wereldwijd een issue geworden: stiekem een paar afleveringen van je fave serie meer kijken dan je bae. Even voor de duidelijkheid: het is echt not done! 

Gelukkig zijn wij Dutchies heel trouw en eerlijk – duh – maar om helemaal zeker te zijn dat je boy of jijzelf niet stiekem Orange Is The New Black verder gaat kijken, hebben wij 5 regels gemaakt waardoor Netflix Cheating verleden tijd is! 

1. Kies twee series om samen te kijken
Spreek samen af welke series je gaat kijken. Twee series is het beste aantal om te kiezen, want als je er meer gaat kijken, duurt het heel lang voordat jullie weer bij zijn. Twee series is good to handle

2. Kies je all by myselfserie
Kies een serie waar je alleen naar kijkt en zeg dat tegen bae, zodat daar geen ergernis over kan ontstaan. Als je de serie aan je persoonlijke lijst toevoegd is het duidelijk dat je die alleen kijkt. 

3. De tweede keer alleen kijken valt niet onder 'cheating' 
Wat je zeker moet doen is een grens stellen. Als je dezelfde aflevering alleen of met je BFF's een tweede keer kijkt, is dat geen cheating. Ook al voelt het misschien gek om de aflevering te kijken zonder bae, vooral als het een romantische scene is.  

4. Het kijken van de eerste episode van iets nieuws is oké
Er komen dagelijks zoveel nieuwe series dat het onmogelijk is om alles bij te houden. Go ahead en probeer die eerste aflevering – maar praat hem na afloop wel bij als je denkt dat dit iets is waar jullie allebei naar MOETEN kijken. En kijk dan de eerste aflevering opnieuw samen. Maar let op: no spoilers! 

5. Vergeef jezelf bij een fout
Geloof ons, het gaat een keertje fout. De eerste twee afleveringen van Modern Family zijn zo goed, waardoor je meteen de rest van het seizoen gaat bingewatchen. Terwijl jij je lover pas over een paar dagen ziet. Oeps. 

Bron: WeHeartIt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen