Word wakker met perfect haar!

Heb jij in de ochtend ook nooit zoveel tijd om je haar te doen? Bekijk dan snel deze 5 overnight hairstyles! Dit zijn hairstyles die je de avond van te voren al kan voorbereiden. Je gaat ermee slapen, om de volgende ochtend alleen nog even je haar te hoeven uitschudden voor een geweldige coupe.

Simpel, snel en handig. Say hello to langer uitslapen! 🙂
 

1. Rag curls – voor kort haart
Begin met handdoekdroog haar. Verdeel je haar nu in kleine plukjes en rol elk plukje individueel op in een stukje stof (je kan hiervoor bijvoorbeeld een oud T-shirt opknippen in repen). Maak dit vast met een knoopje. Ga nu lekker slapen, haal de volgende dag de stukjes stof uit je haar, schud het even goed los en voilá, natural curls!

2. Pineapple it! – voor kroeshaar
Behandel je haar eerst met een leave-in conditioner en twist vervolgens elk plukje. Zet nu al je haar vast met een elastiekje en bedek het met een zijden sjaaltje. De volgende ochtend kan je het haar weer untwisten en het stylen naar jouw voorkeur.

3. Quad buns – voor dun haar
Start met handdoekdroog haar en verzorg het vervolgens met een voedende spray. Verdeel je haar nu in vier delen en maak van elk deel een knotje. Zet dit vast met schuifspeldjes. In de ochtend maak je alles weer los, haal je eventjes je handen door je haar en tadaa, je hebt beachy waves!

4. Headband curls – voor haar met slag
Gebruik voor deze look een grote, uitrekbare haarband. Plaats deze over je haar, om hierna je haar in plukjes te verdelen en elk plukje in de band te stoppen. Blijf net zolang het plukje om de band heen draaien totdat deze er volledig in zit. The next morning kun je de band uit je haar halen en zullen je mooie krullen zich onthullen. En er is niet eens hitte aan te pas gekomen!

5. Un-done french braid – voor krullend haar
Begin met een beetje vochtig haar. Breng nu een verzorgende olie aan in je haar en begin met het invlechten van je haar. Hiervoor begin je te vlechten met drie grote plukken bovenaan je hoofd, om vervolgens steeds een pluk toe te voegen aan deze vlecht. Nu kan je hiermee gaan slapen. Als je wakker wordt hoef je alleen nog maar de vlecht ietsjes losser te trekken en you’re ready to go! Supersimpel en supersnel!

Check snel de video below om het zelf te zien. Welke overnight hairstyle is jouw fave?