Wat gaat er gebeuren in seizoen 6B?! *spoiler alert*

We weten nu eindelijk wie 'A' is, maar toch hebben we nog zoveel vragen over onze favo serie Pretty Little Liars. We moeten alleen nog zó lang wachten… Vanaf januari worden pas, hopelijk, al onze andere vragen beantwoord. 

PLL fans kunnen niet wachten en zijn al allemaal theorieën aan het bedenken. Want is Charlotte a.k.a. Cece Drake wel echt 'A'? Check hieronder wat de fans nog meer denken!

1. Charlotte is vermoord…
En de meiden worden hiervan beschuldigd. Volgens de fans is er een nieuwe bad guy in townEr gaat sowieso iets gebeuren waardoor de vier meiden terugkeren naar Rosewood, maar wat zal het zijn?! Fans denken dat het gaat om de begrafenis van Charlotte (Cece Drake). 

2. Sara Harvey is Hanna's twin 
Fans vonden het niet zo leuk toen ze erachter kwamen dat Sara Red Coat én Black Widow was. Een fan denkt dat dit niet het enige is. Er gebeurde altijd van alles met Hanna. Eerst natuurlijk omdat Mona revenge wilde nemen, maar daarna nam Charlotte het over. Waarom werd Hanna nog steeds het meest gekweld?! Misschien omdat Sara, Charlottes rechterhand, ook contact wilde met haar sis? 

3. Spencer heeft een twin sister
Nog een twin theorie. In een behind-the-scenes foto zie je Spencer met haar moeder en zus. Maar als je goed kijkt zie je achterin een meisje staan die wel hééél erg op Spence lijkt! Misschien is het een stuntvrouw, maar ze heeft niet dezelfde outfit aan… 

4. Cece/Charlotte is niet 'A'
Veel fans waren teleurgesteld toen ze zagen dat Cece Drake 'A' is. Ze denken dan ook dat so not true is. Waarom zou ze haar lieve zus Allison iets willen aandoen? Ze wilde toch zo graag een relatie met haar little sis? Als Cece 'A' niet is, dan snappen wij helemaal waarom er nog een seizoen komt. 

5. Mona is dood en ze heeft een tweelingzus
En de laatste twin theorie… In seizoen 5 werd Mona op een hele nare manier vermoord. Althans, dat dachten we. Uiteindelijk bleek dus dat ze still alive was. Gelukkig maar. Toch denken sommige fans dat Mona echt dood is en dat haar twin sis haar plek heeft ingenomen. 

Wat denk jij dat er gaat gebeuren in seizoen 6B? Nog een paar maanden wachten. De eerste aflevering is 7 januari 2016 te zien 😉 

Fotografie hoofdbeeld: ABC Family
Fotografie: Instagram