Herkenbaar much?

Terwijl je vriendinnen liggen te bakken op het strand, werk jij je butt off bij je zomerbaantje. Bummer! Maar hey, je staat er niet alleen voor.

Deze 5 dingen zijn namelijk herkenbaar voor iedereen die deze zomer lekker aan het werk is…

1. Sneeuwwitje
Je bent al de hele zomer aan het werk, dus jouw gezichtje heeft nog niet veel zonnestralen gezien. Hello, pips koppie! It’s all good, maar dat is blijkbaar unbelievable voor je omgeving. Daarom krijg je meerdere keren per week de vraag of je ziek bent. ‘Want je ziet zo bleek’. Zucht.

2. Feeling hot, hot, hot
Het is 30°C buiten en iedereen rockt de tofste zomeroutfits. Jij bent daarentegen verplicht om je, once again, in je werkkloffie te hijsen. Hoog tijd dat zwarte pantalons, saaie blouses en supermarktschorten fashion worden. Dan loop jij er tenminste ook stylish bij ;-).

3. Feeling cold, cold, cold
Maar de struggle is pas echt real als je in een supermarkt werkt. De airco staat de hele dag te loeien, met als gevolg dat jij forever freezing bent. Wat nou hittegolf? Jij huilt nog net geen ijsblokjes.

4. Overvolle agenda
Voordat je een bijbaan had, verveelde je je all the time. Maar nu je een working lady bent, lijkt het alsof iedereen ineens leuke dingen met je wilt doen. Boys, je besties, Netflix; ze vragen allemaal om jouw aandacht. Jammer genoeg staat jouw agenda al volgekrabbeld met dates. Met je werk, welteverstaan. Niet cool.

5. Festival fun
Je vriendinnen gaan elk weekend los op de dansvloer, jij komt niet weg van de werkvloer. It’s a tough job, maar iemand moet het doen. En you rock dat jij die taak op je neemt! *high five*

 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D