Soms is het allemaal bleh…

Soms zit het allemaal een beetje tegen. Een slappe fietsband, ruzie met je bestie, een onvoldoende voor een tentamen… The struggle is real. 

En dan belanden we nog wel eens in een dipje. Maar wat te doen als je even helemaal nergens zin in hebt? En wat als je het liefst de hele dag in je bed wil blijven liggen?

CG! to the rescue! Met deze 7 tips klim jij zo weer uit je dipje. 

1. Schrijf het van je af
Alle frustraties, irritaties en ergernissen opschrijven is perfect om je hoofd leeg te maken. Niemand leest het, dus who cares wat je schrijft. Niet zo'n schrijver? Teken, schilder, knutsel, het kan allemaal! 

2. Zet je favo muziek op
Zing keihard mee, no shame in your game. Als je meezingt, word je vanzelf vrolijker en verwijnen alle negatieve gedachten in no time naar de achtergrond. 

3. Ruim op
Ruim je kamer, je bureau etc. op. Een opgeruimde kamer geeft orde in je hoofd. Misschien niet het leukste klusje, maar trust us, het werkt echt!

4. Beweeg
Door te bewegen wordt je lichaam ontspannen en moe. En dat betekent: minder energie om te piekeren. Dus, trek die dansschoenen aan, breng een bezoekje aan de sportschool of maak een flinke wandeling. You like to move it!

5. Have fun
Plan avondjes met je friends, begin met een nieuwe hobby of doe dingen waar jij blij van wordt. Wanneer je niks doet blijf je toch alleen maar piekeren, dus kom van die bank af en bel die vriendin!