5x Type klanten bij Starbucks

Herkenbaar? Probably.

Herkenbaar? Probably.

Waarschijnlijk ben jij ook de laatste tijd vaker in de Starbucks te vinden, onder andere door ons fave herfstdrankje: de Pumpkin Spice Latte (en vanaf morgen de Christmas specials, YAS). 

Als Starbucks lover heb je waarschijnlijk deze vijf type klanten die Bethany Mota nadoet wel eens voorbij zien komen (of ben je er natuurlijk zelf eentje ;-)) 

Van verwende aapjes tot grote onbeleefheid, welk type is voor jou het meest herkenbaar

1. The Complicated Girl
Deze customer heeft hele hoge eisen als het op het bestellen aankomt. Het type dat niet het ‘normale’ bestelt, maar graag speciaal voor haar wat veranderingen wilt hebben. 'Graag met dit en dit, ohja en dit moet ook op een speciale manier bereid zijn.'

2. The Secret Menu Snob
Deze klanten hebben vele secret menu’s online gezien en proberen deze dan ook te bestellen, wat vaak niet eens possible is. ‘What about a cotton candy frappuchino?!’ Nope, sorry. 

3. The Instagram Addict
Ook deze moet je bekend voorkomen: het type dat te veel waarde hecht aan foto’s maken van hun bestelling bij Starbucks zodat deze meteen op hun Instagram kan. Hun drankje moet er perfect uitzien, net zoals hun naam op de zijkant van de cup.

4. The Starbucks Virgin
De klant die nog nooit bij Starbucks is geweest en dan ook geen idee heeft wat te bestellen. Het type dat dizzy wordt van het aantal verschillende keuzes. ‘Ehh.. iets met koffie graag?’

5. The Rude Customer
Als laatste heb je nog de very onbeleefde customer. Degene die tijdens het bestellen maar blijft bellen en texten, tot grote irritatie aan toe en daarna ook nog hoge eisen stelt. Errug asociaal. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen