Kom helemaal in de kerststemming!

Er zijn al een boel filmpjes online gekomen van de 24 Days of Zoella, maar dit keer hebben we er wel vijf in één artikel waardoor je helemaal in de Christmas mood komt voor de aankomende kerstdagen!

Kijk snel verder voor een hele hoop X-mas fun

1. Winter Night-Time Routine

We beginnen met een heerlijke relaxing video waarbij Zoe haar night-time routine voor tijdens de winter laat zien. Kom lekker tot rust! 

2. Casual Christmas Q&A
We gaan door met een lekkere talk video waarin Zoe allemaal kerst-gerelateerde vragen beantwoord. Eindelijk antwoorden op al die Christmas vragen die je altijd al wilde weten #score

3. My Everyday Winter Makeup Routine
Verder met een beauty video! Bekijk hoe Zoe haar everyday make-up doet. Een mooie warme ooglook met een nude lipkleur. Ook perfect voor alle kerstdiners! Wij willen deze look dan ook asap namaken. Jij ook? 

4. Christmas Pinterest DIYs
In deze video zit Zoe in haar awesome reindeer suit en laat je een paar leuke DIYs zien. Van mini hot chocolate bites tot een supercute sneeuwpop. Check het allemaal in de video! 

5. Gift Exchange With Tanya & Niomi
Als laatste doet Zoe een collab met onze andere fave YouTubers: Tanya Burr en Niomi Smart! Speciaal voor kerst hebben ze allemaal presents voor elkaar gekocht en in deze video mag Zoe die van haar openmaken. En let us tell you this, er zit een hele hoop leuks tussen! 

Beeld: Instagram