Handige tips & tricks speciaal voor je haar tijdens de koude dagen!

1. Weg met die statische haren
Soms kan de buitenlucht erg statisch worden en kunnen je haren alle kanten op gaan. Om hiervan af te komen kun je je borstel in spuiten met een spray tegen statisch haar. Maar, wat nóg beter werkt zijn wasdrogerdoekjes. Prik deze dryer sheets door je borstelharen zodat het doekje tegen de achterkant van de borstel zit. Borstel hiermee je haren en zeg maar bye-bye tegen je statische haar!

2. Moisturize 
Tijdens de koude dagen kun je veel last hebben van een droge huid, droge lippen, en ja, ook droog haar. Gebruik daarom, net als een crème voor je gezicht of een hydraterende lippenbalsem voor je lippen, ook een moisturizing cream voor je haar! Je haar verdient wel wat extra verzorging in deze koude temperaturen.

3. Masseer erop los 
In de winter kun je niet alleen last hebben van droog haar, maar ook van een droge en jeukende hoofdhuid. Om dit probleem gemakkelijk op te lossen kun je jezelf een lekkere hoofdmassage geven. Maak hiervoor je haar eerst nat onder de douche en neem dan een product zoals conditioner of een verzorgende olie om hiermee je hoofdhuid goed te masseren. Als je hiermee klaar bent kun je je haar uitspoelen en hierna nog kort wassen met shampoo. Hiermee spoel je meteen de mogelijke vetresten weg en heb je superclean haar en een zachte hoofdhuid.

4. Slaap zacht
Kayley’s gouden tip: slaap op een satijnen of zijden kussensloop. Het houdt je haar gezonder omdat er minder wrijving ontstaat tijdens het slapen. Dit is zeker handig als je een slaper bent die veel beweegt ‘s nachts. Daarnaast staat zo’n hoes ook nog eens superchique op je bed!

5. Updo it!
Last van een bad hair day?  Maak er een cute updo van! Zo blijft het de hele dag mooi op z’n plek zitten en hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Daarbij zie je er ook nog eens supercute uit.