Ja, echt!

We kunnen heel veel redenen opnoemen waarom de winter sucks, maar dat gaan we dus niet doen.

Wat wel? Niet klagen en dit seizoen zien te overleven, zodat we weer snel in het lente zonnetje kunnen zitten. 

En die korte dagen, comfy sjaals en warme openhaarden hebben stiekem ook wel iets gezelligs, toch? 😉 

Dus lighten up girl. Bekijk dit koude seizoen vanaf de zonnige kant: 

1. Je make-up is zweetproof
De oorzaak is simpel: het is veel te koud om te zweten. Je kunt dus rustig een laagje foundation of creamy oogschaduw opsmeren zonder dat je je druk hoeft te maken dat alles er weer afsmelt. Score!

2. Föhnen = fijn
Je hebt wel heel veel lef als je ’s zomers in 30ºC je haar gaat föhnen. Dan raakt je föhn niet alleen oververhit, maar jijzelf ook. Wil je niet. Dus föhnen we er in de winterkoud lekker op los en kunnen we ongestoord genieten van het warme windje in onze nek.

3. Lekker vachtje
Als dieren hun vacht gebruiken om warm te blijven in de winter, waarom zouden wij dat dan niet kunnen doen? Dus leg je scheermes even aan de kant en skip die benenscheersessie af en toe. De tijd die je overhoudt, kun je weer mooi gebruiken om langer in bed te blijven liggen ’s morgens. Worden we blij van.

4. Minder muggen!
Of zeg maar gerust GEEN muggen. De monsters zijn namelijk anti-winter en verlaten ons koude landje aan het einde van de zomer. En dat betekent een heel seizoen geen irritante en jeukende bulten meer. Hasta la vista, mosquitoes!

5. Indoor beauty
No way dat wij vrijwillig naar buiten gaan als het vriest en regent, dus dat betekent dat we meer tijd hebben om binnen aan ons beautyritueel te werken. Lang badderen, haar treatments, fijne gezichtsmaskers en uitgebreide manicures. Love it.

Fotografie: Nick Onken