Jij bent een echte powergirl, en wel hierom!

?Stress, twijfel, onzekerheid. Weg ermee! Met deze 5 tips kan jij elke situatie aan met 100% zelfvertrouwen. You go girl! 

 

 • Tentamenstress? Heck no! Jij zorgt ruim van te voren dat alle stof in je hoofd zit. Lang leve je best friend: de agenda. Geen onvoldoendes meer voor jou! 
   
 • Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen, dus tijd voor een bezoekje aan de sportschool. Maar alleen al het idee geeft je kriebels. No stress, scoor die mooie sport outfit en jij hebt genoeg confidence om te beginnen. Work it girl! 
   
 • ?Die ene leuke jongen blijft niet eeuwig op je wachten, dat weet jij ook. Tijd voor actie! Stap op hem af en begin een praatje met hem. Dan weet je of het klikt en kun je meteen zijn nummer vragen. Klikt het niet? Relax! Er zijn genoeg andere jongens! 
   
 • YES! Jij mag op gesprek komen voor dat ene baantje waar je al maanden op aast. Wacht even.. Een solliciatiegesprek. Stress! De oplossing is simpel: wees eerlijk en blijf positief over jezelf. Dat baantje heb je zo in the pocket!
   
 • Presenteren voor de klas. Iedereen moet er een keer aan geloven en nu is het jouw beurt. Maar jij staat met full confidence voor de klas. Want jij staat er voor jezelf en voor een goede beoordeling, niet om de klas te vermaken. Remember this en jij krijgt die 10! 

 

Lees ook: 4x Easy Holiday Party Hairstyles van Kayley Melissa