6 leuke steden om te shoppen op koopzondag

Verveel je je vaak te pletter op zondag en weet je niet wat je moet doen? Shoppen werkt perfect tegen verveling. Gelukkig kun je in de meeste steden al uitgebreid winkelen op zondag. Wij hebben de leukste steden op een rijtje gezet!

Verveel je je vaak te pletter op zondag en weet je niet wat je moet doen? Shoppen werkt perfect tegen verveling. Gelukkig kun je in de meeste steden al uitgebreid winkelen op zondag. Wij hebben de leukste steden op een rijtje gezet!

Den Haag
In Den Haag kun je alles vinden: van gezellige terrasjes en restaurants tot leuke kleine winkeltjes en de grote standaard winkels. Bijna alle winkels in de binnenstad van Den Haag zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Groningen
De meeste winkels vind je in de Herestraat en de straten die parallel lopen aan deze straat. Naast de grote winkelketens,  zijn er ook leuke gekke winkeltjes. Deze kun je vinden in de Folkingestraat. In Groningen zijn de winkels elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Lees ook: 8 leuke overdekte winkelcentrums om te shoppen

 

Haarlem
De Grote Houtstraat in Haarlem is één lange winkelstraat waar de meeste winkels zitten. Maar er zijn ook leuke vintage boetiekjes en gezellige winkeltjes te vinden. Neem eens een kijkje in De Kleine Houtstraat, Zijlstraat en Gierstraat. De meeste winkels in Haarlem zijn elke zondag open van 12.00 tot 18.00 uur.

Nijmegen
Wil je graag naar een gezellige stad met veel restaurantjes en terrasjes? Pak dan eens de trein of auto naar Nijmegen! Deze overzichtelijke stad heeft naast de grote winkelketens, ook kleine winkeltjes. Neem maar eens een kijkje in de Hezelstraat of Van Welderenstraat. De winkels in het kernwinkelgebied zijn elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Op de eerste zondag van de maand is het koopzondag en zijn alle winkels in de gehele binnenstad open.

Delft
Als je een gezellig dagje wilt slenteren door leuke straatjes, kleine winkeltjes wilt bezoeken en relaxt op een terrasje wilt zitten, dan is Delft jouw stad! Check vooral de Choorstraat, daar zitten veel bijzondere winkeltjes. De meeste winkels in het centrum zijn op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Leiden
Leiden is niet alleen een prachtige stad, je kunt er ook leuk winkelen. Rondom de Pieterskerk en de Hooglandse kerk, de Hooigracht, Haarlemmerstraat en de Nieuwe Rijn vind je veel bijzondere winkels. In Leiden is het elke zondag koopzondag en zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Lees ook: De 15 leukste steden om te shoppen met vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen