Die je deze zomer nog moet doen!

De zomer is nu echt bijna afgelopen, dus reden genoeg om nog even snel een date te scoren met je love interest. CG! heeft namelijk de leukste dates voor je op een rij gezet, die je écht nog moet doen voordat de zomer officially over is. 

Heb je geen speciaal iemand op het oog? In dat geval bel je gewoon een vriendin op voor een fun day. De romantiek moet je dan wel even wegdenken ;-).

1. S’mores maken
Wát maken? S’mores zijn helemaal hot in Amerika, maar hier zijn ze nog niet zo bekend. En dat is jammer, want ze zijn amazing! Regel met je date een cozy kampvuur op het strand (of gewoon een vuurkorf, want wij zouden ook geen idee hebben hoe je aan een kampvuur komt…).

Steek een lange satéprikker door één of twee marshmallows en houd deze in het vuur. In de tussentijd leg je een blokje chocolade op een biscuitje. Heeft je marshmallow een bruingekleurd laagje? Plet ‘m dan tussen het biscuitje met de chocolade, en een ander biscuitje. Door de hitte van de marshmallow smelt de chocolade, en krijg je een super lekkere snack. Yummy, en door het kampvuur super romantisch.  

2. Late night walks
De dagen worden korter, en dus gaat de zon ook weer eerder onder. Ga daarom samen een stukje lopen op het strand, om daarna met een kop warme chocomel te genieten van de zonsondergang. Misschien een heel klein beetje cliché, maar o zo romantic.

3. Dagje strand
Voor elk type guy perfect. Je kunt bakken in de zon, chillen bij een strandtent, beachballen in de branding of SUPpen op zee. So many options, so little time. Misschien een combi van alles? 😉

4. Sterren kijken
Jij, je date, een dekentje en een heldere sterrenhemel. Hello, romance. Ga samen sterren spotten vanuit je achtertuin, een park of een open veld. Bang voor awkward stiltes? Doe dan een fun confessions spelletje. Vraag elkaar bijvoorbeeld naar silly jeugdherinneringen of wat je vroeger wilde worden als je groot was. Childhood memories de cutest.

5. Kermis
In september zijn er vaak door het hele land weer kermissen. Ga samen in het reuzenrad, deel een suikerspin, en gooi je charmes in de strijd om hem zover te krijgen de grootste knuffel ever voor je te winnen. Sluit de avond af met een bezoekje aan het spookhuis. Heb je meteen een goed excuus om goed tegen hem aan te kruipen. Je bent toch bang in het donker? 😉

6. De dierentuin
De schoolvakantie is al afgelopen, waardoor je in dierentuinen niet meer hoeft te struikelen over de kinderen. Date time! En wie vindt het nou niet leuk om apen te checken? 

 

Fotografie: Beth Studenberg