Check het hier

Of je nu een kersverse love interest hebt, of al een tijdje aan het daten bent, we stellen onszelf allemaal één vraag: Is hij boyfriend material?

Natuurlijk heeft hij supersexy haar en is hij een amazing kisser, maar dat wil niet altijd zeggen dat hij ook een geschikt vriendje zal zijn. Benieuwd of jouw guy aan de eisen voldoet? Check het hier: 

1. Hij houdt van shoppen
Vroeg opstaan in het weekend om een hele dag door te brengen op het voetbalveld? Hem niet gezien. Hij scoort liever een hip outfit, dan een doelpunt. Dat betekent dat 'ie tijdens het shoppen ook nooit 'buitenspel' staat en gezellig overal mee naar binnen gaat. Gelijk heeft-ie.

 

2. The little things
Hij onthoudt wanneer je jarig bent, wanneer je een examen hebt of op sollicitatie moet. En wenst je op voorhand succes. Cute! Tenzij je het hem helemaal niet verteld hebt, en ook geen idee hebt hoe hij het zo kunnen weten… #creepalert.
 

3. Hij deelt zijn favo food met je
Sharing is caring, maar voor de meeste mannen is dit niet zo vanzelfsprekend. Als hij met plezier zijn hamburger, patat, nacho’s en snoepjes met jou deelt, weet je zeker dat hij om je geeft ;-).
 

4. Movie night
Bang voor horrorfilms met scary geesten en psycho moordenaars? It’s ok, hij zal nooit een film opzetten die jou een lifetime vol slapeloze nachten oplevert. Chick flicks, drama’s en romcoms; it’s all good. Als hij maar met je kan knuffelen.
 

5. Comfy girl
Een bad hair day of een pukkel op je kin maakt je helemaal niets meer uit. Je weet toch wel dat hij je leuk vindt om hoe awesome je bent, en niet vanwege je looks.  
 

6. Hij is aardig
Gewoon aardig ja. Geen diamanten ringen of Chanel tassen, maar een WhatsAppje hoe je dag was en een knuffel als je je rot voelt. Easy does it. Die mooie ring komt wel als jullie gaan trouwen ;-). 

 

Fotografie: Peter Rosa