De leukste qualities van een jongen

Natuurlijk is het leuk als je lover superknap is, of hartstikke goed gitaar kan spelen, maar daar heb je in een relatie natuurlijk niet altijd iets aan. 

Wij hebben zes qualities voor je op een rijtje gezet, die zo cute en toch zo simpel zijn. En oké, een sexy bedhead helpt je ook niet verder in het leven, maar het is wel fijn als je de rest van jullie toekomst verzekerd bent van een fijn uitzicht in de ochtend ;-). Check 'em out:

Kookskills
Hoe romantisch is het als je thuiskomt uit school of werk, en er een uitgebreid driegangenmenu op je staat te wachten. Of het nu bœuf bourguignon (wait, what?) of een ‘homemade’ opgewarmd Oktober-menu van de lokale Chinees is… Het feit dat hij z’n best heeft gedaan om jou te verwennen is zo cute.

Bedhead
Ooit een jongen gezien die er niet ongelooflijk schattig uitzag met woest, out of bed hair? Wij ook niet.

Sharing is caring
Schotel een jongen eten voor, en hij duikt er als een tijger bovenop. Daarom is het extra lief als hij, verblind door zijn maaltijd, nog kan bedenken dat jij misschien ook wel een hapje wilt proeven. Het is zeldzaam, maar ze zijn er. Waardeer het dan ook maar als jouw boy dit doet ;-).

BFF
Oké, hij hoeft heus niet je nieuwe beste vriendin te worden, maar hoe lief is het als je lover openstaat voor al jouw girly dingetjes? Je kunt hem vertellen wanneer je kramp hebt door je maandelijkse fissa, hij vindt Pretty Little Liars stiekem net zo spannend als jij, en hij vrolijkt je op wanneer die mooie schoenen op je wishlist weg zijn in jouw maat. Trouwer dan een labrador.

Superman
Wat is er leuker dan een mooie redding op het voetbalveld? Juist, een jongen die aangereden vogeltjes of konijntjes redt. Net als McDreamy, maar dan net even anders… Beestachtig sexy ;-). 

Hey, gorgeous!
We weten natuurlijk allemaal dat jij awesome bent, maar het is toch hartstikke leuk om die bevestiging ook van je crush te krijgen? Een jongen die graag complimentjes uitdeelt – en ze natuurlijk ook meent, krijgt sowieso al bonuspunten.  

Wat vind jij aantrekkelijk? 

 

Fotografie: Cheyenne Ellis