6x Zo bespaar je geld op kleding

De allernieuwste kledingcollectie in de kast hebben is leuk, maar onze bankrekening laat dat niet altijd toe.

De allernieuwste kledingcollectie in de kast hebben is leuk, maar onze bankrekening laat dat niet altijd toe.

De lente is in aantocht en in de etalages maken de winterjassen ruimte voor de nieuwste spring items. Tops, jasjes, jeans en cute dresses, we willen het allemaal! Helaas hangt er wel altijd een prijskaartje aan en daar worden we toch minder happy van.

Gelukkig komt CG! to the rescue met deze fijne tips, om toch te besparen op kleding en fashionable de lente in te gaan.
 

1. Ruim je kledingkast op
Begin met het uitmesten van je kledingkast. Je komt altijd weer kleding tegen waarvan je vergeten was dat je het had en nog prima een seizoen mee kan. Ook vind je waarschijnlijk kleding die je niet meer draagt of niet meer past. Deze items kun je bijvoorbeeld verkopen via Marktplaats of Facebook. Op Facebook heb je ledengroepen waarin kleding wordt aangeboden en verkocht door de leden zelf. Handig!

2. Sale!
Aan het eind van ieder seizoen is-ie er weer: de sale! Love it. Als er een nieuwe collectie in aantocht is, gaat de oude collectie in de uitverkoop. Dat ene leuke topje wat toen net te duur was, hang jij nu vrolijk in je kast. Je hebt hier wel wat geduld voor nodig. Er bestaat altijd de kans dat jouw fave items al uitverkocht zijn of jouw maat er niet meer tussen hangt. Maar het bespaart wel geld!

3. Bezoek een outlet
Jij wordt so happy van al die nieuwe merkkleding, maar je portemonnee is er minder blij mee.  Om geld te besparen kun je ook een outlet bezoeken, zoals Bataviastad of Designer Outlet Roermond. Hier worden internationale designmerken aangeboden, maar dan met korting! Eerlijk is eerlijk, ook de nieuwste collectie is hier prijzig, maar er is waarschijnlijk genoeg te vinden dat wel in jouw budget past.

4. Kortingscodes
Wil je toch meteen de nieuwste lentegarderobe in je kledingkast? Speur dan eens het internet af naar kortingscodes. Er bestaan een aantal sites die leuke kortingscodes van heel veel winkels gewoon voor je op een rijtje heeft staan. Zo kun je korting krijgen op je gehele bestelling of worden jouw nieuwe spulletjes gratis verzonden. Fijn!

5. Kledingruilparty!
Verzamel alle kledingstukken die je niet meer draagt en vraag je friends hetzelfde te doen. Organiseer een middag dat iedereen tijd heeft en let the fun begin! Jij maakt anderen happy met kleding waar jij op uitgekeken was en krijgt er zelf misschien ook leuke nieuwe items bij.

6. VIP days
Een aantal winkels organiseert regelmatig VIP days. Denk bijvoorbeeld aan de Only of Vila. Op deze dagen geven ze 20% korting op de gehele collectie, dus ook op alle nieuwe items, online en in de winkel. YAS! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen