Is het al bijna meivakantie?

It’s official. De vakantie is afgelopen en school is weer begonnen. Bye awesome leven, hello saaie klaslokalen. Zucht…

Klinkt dit een beetje als jouw leven? Dan zijn deze zes dingen vast ook heel herkenbaar.

1. Snoozefest
Je bent de hele dag zo moe dat je overal wel in slaap kunt vallen. In de drukke kantine? No problem. Achter je boek tijdens de les? Prima. Op de WC? Yes, please!

2. The Hunger Games
In de vakantie at je elke dag, de hele dag de lekkerste snacks. Maar nu je weer gevangen wordt gehouden in het klaslokaal moet je je houden aan de vaste pauzetijdstippen. En dus voelt elk lesuur aan als een miniversie van The Hunger Games.

3. Van uitstel komt…
Afstel. En dat heb jij in levenden lijve ondervonden. Je hebt al je huiswerkopdrachten namelijk zo lang voor je uitgeschoven dat je nu met lege handjes voor je leraar staat. En je had nog zo braaf beloofd om alles in de vakantie af te maken. Eh, mijn hond heeft écht alles opgegeten, meneer.

4. Huiswerkhorror
En alsof dat nog niet ellendig genoeg is, werd er op de eerste schooldag alweer een berg nieuwe opdrachten bijgegooid. Give me a break dude.

5. Game over
De hele vakantie was je beautygame on point. Coole hairdo’s, awesome manicures en de perfecte cat eye. Maar nu school weer is begonnen, ben je al blij als je de tijd en energie hebt om droogshampoo op je vette lokken te sprayen. The struggle is real. 

6. Home sweet home
Maar misschien nog wel erger: je hebt de hele dag last van heimwee. Je mist je series, je huisdier, je pyjama en je pantoffels. Het meest hartverscheurend is toch wel de afstand tussen jou en je grote liefde: je bed. Jullie missen elkaar zo :-(.

Pfff, is het al bijna meivakantie? 

Fotografie: Cheyenne Ellis