& geen guilty pleasure 😉

Het is één van de lekkerste dingen op deze aarde en we krijgen er nooit genoeg van. En waarom zouden we ook? Er zijn way to much redenen waarom we vooral chocola moeten blijven eten ;-).

1. Het maakt je gelukkig. Nou maakt lekker eten je altijd gelukkig, maar chocolade maakt je ECHT gelukkig. Zodra je een hapje van die overheerlijke reep neemt, komt er endorfine vrij in je hersenen. Deze stof veroorzaakt een blij en gelukkig gevoel. Als je niet zo happy bent? Eat chocolat! Ehm, en anders natuurlijk ook.  

2. Het is het comfort food bij uitstek. En heel toevallig heb jij in je drukke leven met veel vriendinnen, school en werk gewoon elke dag een comfy momentje voor jezelf nodig. Zeg nou zelf: die M&M’s maken dat moment compleet.

3. Chocola brengt jou en je vriendinnen nader tot elkaar. Beetje overdreven? Misschien, maar een feit is dat het wel de perfecte snack is als jullie tijd nodig hebben om de laatste gossip uit te wisselen. 

4. Die kleine delicious reepjes staren je aan. Ze roepen je naam. Ze lopen nog net niet naar je toe. Als je ze nu niet opeet, dan doe je het morgen wel. Laten we het klusje dan nu meteen maar klaren.

5. Het is gewoon ontzettend lekker. Need we say more? Af en toe wat lekkers, dat moet gewoon kunnen. Ook zonder reden.

6. Kijk eens in de spiegel. Girl, you look amazing! En dat vier je met? Juist; chocola dus 😉

Fotografie: BrunoPress.