Voordat je het weet ben je over hem heen

Break-ups suck. Of hij nou is vreemdgegaan, jullie uit elkaar zijn gegroeid of knallende ruzie hebben gehad, een gebroken hart hurts. En hoewel we het niemand toewensen, zijn we stiekem blij dat ook de celebs er last van hebben. Anders zouden deze zes liedjes, die jou door deze moeilijke periode heen helpen, helemaal niet bestaan.

Zijn break-ups toch nog ergens goed voor… 😉 

  

 

 

 

 

 

 

 

1. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
Want ja, hoe erg je hem ook mist… you are never ever, ever getting back together. Echt niet.

 

2. Love yourself – Justin Bieber
Zelfs niet als hij maar selfies blijft sturen om jou te laten zien wat je mist nu het uit is. Boy please… If you like the way you look that much, you should go & love yourself.

 

3. Irreplaceable – Beyoncé
En hoewel je hem best zult missen, don’t you ever for a second get to thinkin’ dat hij onvervangbaar is. Het lijkt misschien nu even niet zo, maar mij is echt totally replaceable. Voor een véél leuker exemplaar! 

 

4. Someone like you – Adele
Geloof je nou niet in de vorige songs omdat het voor jou ‘not over yet’ is, dan is dat heel begrijpelijk. Dozen tissues opsnotteren hoort nu eenmaal bij een break-up, want sometimes it lasts in love & sometimes it hurts instead 🙁 Gelukkig is Aldele er altijd voor je op zulke momenten. 

 

5. Stone Cold – Demi Lovato
En omdat we helaas niet helemaal stone cold zijn en huilen soms ook best lekker is, is hier nog zo'n tearjerker. Cry out loud girl! Het mag. Voor even dan, want hij is die tranen helemaal niet waard 😉

 

6. Survivor – Destiny’s Child
Na die opluchtende huilbui realiseer jij je dat now that he’s out of your life, you’re so much better! Neem dat maar aan van heart-break survivors Beyoncé, Kelly & Michelle. 

 

Lees ook: Win een all access VIP weekend voor jou & je vriendinnen!