Deze mogen niet ontbreken in je boekenkast!

Er wordt nergens zoveel over geschreven dan over mode. Logisch, vinden wij, want hoe saai zou het leven zijn zonder alle nieuwe trends, nieuwe mode en zonder modellen a la Doutzen en Gigi?

Precies! 

Daarom hebben wij zes fashion books voor jou op een rijtje gezet die elke powergirl een keer gelezen MOET hebben! 

Lees verder en laat je inspireren! 

 

 

1.  Altijd een Parisienne, waar je ook bent

Anne Berest, Audrey Diwan, Sophia Mas, Caroline de Maigret

Dit boek is een soort lifestyle bijbel over het leven van de Parisienne. Hoe blijven ze zo stijlvol? Waar halen ze de inspiratie vandaan? Waarom blijven ze zo slank? Op al deze vragen krijg jij antwoord wanneer je dit boek leest. De vier schrijfster kunnen het weten, zij zijn de 100% fashionable Parisiennes.

2. Style / Beauty

Lauren Conrad 

Voor het gemak pakken we twee boeken in één! 🙂

Je kent de reality ster Lauren Conrad waarschijnlijk ook van haar andere boeken L.A. Candy, Sweet Little Lies en uiteraard van Celebrate.

Ze inspireert anderen met haar beauty en fashion looks en dat was genoeg reden om erover te schrijven. Wij zijn superhappy dat ze dat gedaan heeft, want wij halen alle inspi uit haar boeken. Waarom? Omdat Lauren weet wat mode is! 

3. Geluk is een jurk

Cécile Narinx

Cécile zit al jaren in de modewereld, ze begon als hoofdredactrice bij Elle, nu zit ze bij Harper's Bazaar. In dit boek geeft ze je een kijkje achter de schermen van de nationale en internationale modewereld. Bijna alle bekende modeiconen komen voorbij, van Beckham tot Lagerfeld. The most beautiful thing about it: het boek is voor iedereen te volgen. Zelf voor je die ene niet modebewuste vriendin, die nog in leggings rondloopt! 

4. Overdressed 

Elizabeth L. Cline

Schrijfster Elizabeth Cline was like you and me. Ze scoorde het liefst heel veel kleding voor zo min mogelijk geld. Om diezelfde kleding vervolgens in de kast te bonjouren en er niet meer naar om te kijken. Toen ze dat besefte ging ze uitzoeken waarom wij zo obsessed zijn door kleding. Waarom we altijd op zoek zijn naar zo goedkoop mogelijke kleding en wat het voor de economie en de maatschappij doet. Alles wat ze daarover te weten kwam te staat is in dit boek. Het is een eye-opener, echt! 

5. PS I Made This

Erica Domesek

Denk je bij het lezen van alle boeken: allemaal leuk, maar is er ook met tips hoe ik zelf kleren kan maken? Don't worry, aan de DIY fans hebben we zeker gedacht! PS I Made This is een perfect boek om lekker mee aan de slag te gaan. Laat die creatieve chick maar losgaan! Er staan niet alleen DIY's voor mode en beauty in, maar ook voor home accessoires en nog heel veel meer. SCORE! 

6. Style Yourself

Weldon Owen 

Last but not least hebben we een boek met én fashion tips én DIY's! Ideaal voor de fashionista die graag wil weten hoe je de perfecte outfit kan creëren. Twijfel je of bepaalde items bij elkaar passen. Believe us, alles wordt uitgelegd. Wat kan, wat niet kan, hoe je een outfit iets meer kan laten shinen. Het staat bomvol pics om je te laten inspireren en je krijgt ook tips van 95 hippe mode en beautybloggers! 

WeHeartIt, Pinterest, bol.com