Als de vriendinnenbrigade jou moet komen redden…

Daten is fun! Vooral als die cutie een potential lover blijkt te zijn.

Alleen soms heb je een date die de boeken in zal gaan als een klassieker. Niet omdat het zo leuk was, maar meer omdat je een excuus moest bedenken om zo snel mogelijk te vluchten. Worst date ever! 

CG! heeft voor jou zes herkenbare dates from hell op een rijtje gezet en how to handle tijdens deze situaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Hij zit steeds op zijn telefoon te kijken. How romantic, NOT! Stuur hem een appje: 'gezellig hè?' Zijn telefoon zie je de rest van de avond niet meer! 

2. Hij heeft geen manieren. The worst nightmare bij een date is wanneer de jongen asociaal is. Hij is lomp tegen je, hij laat boeren of het toppunt: hij biedt aan dat jij alles betaald. Wanneer dat gebeurt: weglopen! Bye bye loser! 

3. Hij praat steeds over zijn ex. Als je goed kijkt staat er “ik ben nog niet over haar heen” op zijn voorhoofd geschreven. Dat de date one big failure wordt, is gegarandeerd. Vraag maar om de rekening!  

4. Hij toont weinig interesse in je en stelt amper vragen. Nog erger: wanneer hij alleen maar over zichzelf praat. Like HELLO, jij bent er ook nog! App je BFF, jij moet gered worden! 

5. Hij flirt met anderen waar jij bij zit. Eén woord: player! Oplossing: fake een buikgriepje, hoofdpijn of iets dergelijks. De alarmbellen gaan af: wegwezen! 

6. Het klikt niet tussen jullie. Dat kan bij iedereen gebeuren en het is heel normaal, maar toch, de avond kan dan heel lang duren. Be honest to him, vertel hem dat er waarschijnlijk geen vervolgdate komt. It happens sometimes.