Van uitstel komt…

Juist, afstel.  Soms zie je tegen dingen op. Vaak voor niets. Want aan (bijna) alles zit ook een good side!

RING RING

Tijd om op te staan! Oké, in plaats van naar school gaan wil je liever shoppen of die Awkward-marathon houden (en tot twaalf uur uitslapenof course.) Maar school heeft ook leuke dingen, of beter gezegd, fun people. Hallo vriendinnen en secret love interest! 😉

Zucht…

Ik heb zo geen zin om te sporten! Dertig crunches, veertig squats en daarna een rondje op de loopband, meh. Maar met Rihanna in je oren en uitzicht op die cutie op de crosstrainer valt het best mee. En dan het gevoel na je work-outGirl, jij bent onverslaanbaar!

 

Schoonheidsslaapje

Je slaapkamer is toe aan een flinke schoonmaakbeurt. Dus na weken uitstellen en ontelbare discurssies met je moeder, sleep je eindelijk de stofzuiger de trap op. Eerst opruimen: in laatjes en onder je bed vind je vergeten treasures. Oude bioscoopkaartjes, zoekgeraakte oorbellen en foto’s: welcome back! En nergens slaap je fijner dan in je fresh room (inclusief schone lakens.)

Beauty and brains

Ughhh, leren! Je huiswerk skippen levert je misschien tijd op voor andere leuke dingen, maar vooral veel stress. Begin op tijd met woordjes stampen en neem op tijd een break met wat lekkers. Dan heb je ’s avonds gewoon tijd voor die Awkward aflevering. En haal je de volgende dag een dikke voldoende! 

Easy as pie

Oké, een maaltijdsalade of een pizza halen is zo gebeurd. Maar de tijd nemen om een lekkere (en vooruit, een wat ingewikkeldere) maaltijd voor jezelf te koken als je een keer alleen moet eten is stiekem veel leuker én lekkerder. (Tip: Bella Italia pasta en de Kip Pizzaiola van CG!'s food blogger Chanan)

Praatsessie

Al een tijdje loopt het niet meer zo lekker tussen jou en je beste vriendin. Verbreek de stilte en praat er met elkaar over. Wedden dat jullie vijf minuten later weer een oude vertrouwde lachbui hebben?