Zo vind jij kerst ook leuk!

Nog minder dan twee weken en het is alweer zover: KERSTMIS. 'It is the season to be… Grumpy. 

Grumpy ja, want jij bent net zo anti-kerst als het groene monster The Grinch. Wat nou gezelligheid en cadeautjes? Stress, veel te drukke winkels en een rode cijfers op je bankrekening zul je bedoelen! 

Maar lighten up girl, want de feestdagen zijn zo erg nog niet. Check hieronder hoe jij in no-time van Mrs. Grinch in een Santa Baby kunt transformeren. Want kerst is natuurlijk the season to be JOLLY! 🙂

1. Fout = goed
Wanneer je normaal gesproken echt niet de deur uit kunt gaan in een gebreide trui met lichtjes en fluffy herten, is het in de maand december helemaal oké. Heeft je trui ook nog een matching legging? Top. Bijbehorende muts? Even better. Dit is dé kans om helemaal los te gaan, benut 'm!

2. Cheesy chickie
En dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk. Ga lekker kaasfonduen met je familie, een avondje schaatsen met je love interest of maak er een sport van om de lelijkste kerstbal ever te vinden. Er zitten er echt een heleboel tussen hoor, trust us ;-).

3. Twinkle, twinkle
Pretty kerstverlichting. Geef toe, het ziet er best gezellig uit toch? Dus de volgende keer dat je op weg bent naar school of werk, kijk dan even om je heen. Voor je het weet is alles weer weg en is het weer gewoon een saaie, sombere boel op straat. 

4. Dear Santa,
All I want for Christmas is: een tas, en nieuwe schoenen, en oorbellen, en een cd en… That's right, het is weer tijd om je wishlist in te leveren bij de kerstman (of je ouders)! Enne, als je dan toch bezig bent kun je net zo goed ook meteen je ultimate wishlist maken. Wil ik liever de Chanel 2.55 of de boy bag? Pfff, gekkie, allebei natuurlijk!

5. Give back
Kerst is natuurlijk niet het moment om cadeautjes te innen, maar ook om ze weg te geven. Geef je vriendin die ene ketting die ze al zo lang wilt, je lover dat luchtje dat hij zo lekker vindt of trakteer een onbekende op iets moois via een goed doel. Fijn voor een ander en goed voor jouw karma. Score!

6. Viva la vakantie
Need we say more? Elke dag tot 13:00 uur in bed liggen, oneindig lang series kijken, chillen met je vriendinnen… De wereld is van jou! Totdat de scholen weer beginnen dan, maar daar denken we voorlopig niet aan ;-). 

 

Fotografie: Peter Rosa/Studio D.