Zo worden jullie boyfriend & girlfriend

Je hebt al heel wat dates met die ene leuke jongen achter de rug. Enne, you like where it’s going! Sterker nog, je hebt het zo leuk met hem dat je klaar bent om hem de boyfriend-stempel te geven. Woehoe! 

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als je geen idee hebt hoe hij erover denkt. What to do?  

CG! to the rescue! Wij zetten zes manieren op een rijtje die je helpen erachter te komen waar jullie love story heengaat.
 

1. Take it easy
Laten we maar beginnen met een makkelijke optie: take it slow. Het rustig aan doen heeft namelijk z’n voordelen. In die tijd kunnen jullie elkaar écht goed leren kennen. Als alles goed zit zal je zien dat jullie vanzelf een relatie in rollen.

2. Secret hints
Liefde maakt blind. Dus het zou best kunnen dat hij af en toe hints dropt die verraden hoe hij over jullie denkt. Als hij nog lekker wil genieten van het vrijgezellenleven, zal hij je ook niet uitnodigen voor zijn familiediner. Behandelt hij je als een prinses als jullie samen zijn, maar is hij op een avondje uit alleen maar met andere meiden aan het flirten? Dan zou het kunnen dat hij nog niet ready is om te settelen.

3. Speak up!
De engste, maar wel de beste manier: vraag hem waar jullie staan. We know, dat is superspannend. Maar met deze vraag heb je in no-time duidelijkheid.

Enne, als je dan toch besluit hem de vraag te stellen, kun je maar net zo goed meteen helemaal eerlijk zijn. Hoppa, in één keer de pleister eraf trekken! 😉 Vertel dat je hem wel heel erg leuk vindt, en je hem graag als je boyfriend zou willen.

4. Timing is everything
Het doel van 'the talk' is natuurlijk dat jullie goed met elkaar kunnen praten. Je Facebook-status naar ‘in een relatie’ veranderen zonder dat hij ervan weet is dus niet zo’n goed idee ;-). Je hoeft heus niet in je agenda te zetten wanneer het tijd is voor het gesprek. Maar het scheelt als jullie met z’n tweetjes op een rustige plek zijn.

5. Sneaky little lie
Zo sneaky, maar zo effectief; als je het écht niet durft te vragen kun je doen alsof je beste vriendin vraagt hoe het tussen jullie zit. Vraag hem wat je kan antwoorden. Smooth

6. Wat er ook gebeurt…
Neem geen genoegen met minder. Als jij exclusive wilt zijn, en hij naast jou ook nog met andere meiden af wil spreken, is dat super jammer. We’ve been there. Maar in dit geval geldt de uitspraak: 'iets is beter dan niets' niet echt. Je verdient een boy die gek op je is, want jij bent AWESOME

 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D