Van Lauren Conrad

Van al die jaren trouw The Hills kijken hebben we best veel geleerd.

Zo zagen we dat je beter niet verliefd kan worden op de grootste bad boy van de stad. En thuiskomen met de aartsvijand van je beste vriendin is al helemaal geen goed idee.

Aan wie we deze lessen te danken hebben? Miss Lauren Conrad natuurlijk!

Zij was niet alleen een inspiratiebron voor awesome fashion- en beauty looks, maar ook de queen van de liefdeslessen. Check hier haar hoogtepunten.
 

1. Soms is een jongen niet goed voor je, hoe verliefd je ook op hem bent
Balen, maar waar. Kijk maar naar Audrina en Justin Bobby. Zij wilde het liefst tien keer per dag met hem bellen, hij vond het doodnormaal om twee weken van de aardbodem te verdwijnen. Niet leuk. En we zitten natuurlijk niet te wachten op jongens die ons onzeker of verdrietig maken.   

2. Sisters before misters
That's right, laat je vriendinnen nooit vallen voor een jongen. Een boy die wil dat jij je vriendschappen opgeeft, is waarschijnlijk bad news… 
 

Dus luister naar Lauren ;-). 

3. Soms werkt een relatie niet
Ook al zijn jullie nog zo gek op elkaar. It sucks, maar heel veel chocoladeijs maakt de situatie wel een klein stukje beter :-). En wie weet komen jullie elkaar weer tegen in de toekomst. 


Raar, maar waar. 

4. Je kunt niet kiezen op wie je verliefd wordt
Was het maar zo'n feest! Dan was je ook nooit verliefd geworden op die sukkel van school die je hart brak. En dan had je 'm ook niet alsog stiekem leuk gevonden… Verzet je gedachten door leuke dingen te doen. Ga winkelen met vriendinnen, houd een pyjamaparty voor jezelf of eet net zoveel chocolade totdat je hem vergeten bent. 

5. Bad boys will be bad boys
Soms ziet iedereen het, behalve jij. Je vriendinnen vinden hem de grootste sukkel ever, maar jij ziet alleen maar een trouwe, lieve labrador in hem. Maar liefde maakt blind en onze scumbag brain houdt ons nog wel eens voor de gek. Dus als je vriendinnen hem echt niet goedkeuren, kun je je misschien beter afvragen of ze een punt hebben.

6. En je wilt natuurlijk wel een Prince Charming als vriendje!
Geen boze heks… 😉

Fotografie: BrunoPress